Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 04.11.2009   #1
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
Take a break

SELAMLAR HERKESE

aranizda bu dergiyi okuyan varsa goruslerini yazabilir mi okumayanlar da en kisa zamanda belki okuma firsati bulabilirler

saygilr
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2009   #2
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
evet take a break! tum adanın belkide en duzenbaz yayını tabiki biz sutten cıkmıs ak kasık degiliz ama.buradaki yazlık iliskileri vb haber yapmayı cok sever genelde okur kitlesi 50 yas ustudur ve okuyanlar genelde benim bildiklerim olayın kurgu oldugunu veya abartıldıgını bilir.cunku haber gonderene para var mutlaka ayda 1 kere turkiyeden haber cıkar.hatta benim arkadasımla bile tam sayfa roportajları var 2004 de marmariste olayı o kadar abartmıslarki gulmekten okuyamadık
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009   #3
gem074
Kıdemli Üye

sen gulmekten okuyamadin ama insanlarin cogu burda inaniyor ve turkleri sadece bununla da birakmadilar al bir milliyet gazetesi onu da bir oku neler yazilmis turkler hakkinda
Alt 09.11.2009   #4
honest
Kıdemli Üye

Yazılar: 137
Okunup gülünesi şeyler Aklı basında kımse ınanmıyor onlara..

Inansalar ne fark eder kı Butik otelin var da musterı mı cekemıyorsun
honest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009   #5
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
bende okumusdum bi sayisini tr de hotelde geciyodu neymis kadin merdiven dusmus otelde haber oldu salak kadin merdivenden inmeyi bilmiyosa otelin sucu ne
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2009   #6
gem074
Kıdemli Üye

ya arkadaslar benim butik otelim felan yok ozellikle sana soyluyorum HONEST eger haftalik okursan ki saniyorum tr senin icin cokda onemli degil yada tr icin dusunulenler hele ki su son 2 aydir marmaristeki birinin tecavuz ettigi kadinlarla dolu tabi sen gul aglanacak acinacak halimize zaten hep gulmedik mi bosverdik herseyi
Alt 11.11.2009   #7
honest
Kıdemli Üye

Aynı fikirde değilim GEM74.Kaynak aldıgın magazin haberlerinin hiç bir önemi yok dedim sadece.(saygınlık,bilimsellik falan fılan).Nasıl tr de magazin haberleri varsa burda da var.Turkıye de her gun Ruslarla ve rusya ile tonlarca yazı yazıyor.Inanıyo musun?Ve eğitimsiz kesim dısında kimse de onlara inanmadığını hala iddia ediyourm.Ve bu kadar telaşlanmana şaşırdığımı söylüyorum.(otel sakası)

Bu kadar savunma yapğmayın..Kendımızın ne oldugunuzu sız, bız bılıyoruz..Guvenın kendınıze..
Alt 11.11.2009   #8
gem074
Kıdemli Üye

onemli oldugu kadar cevap verici!!!!!

arkadaslara take a break dergisindeki yazilardan bahsetmistim bikac kisi yazmaya tenezul etmis tabi onlarda konuyu alaya almislar hele ki bitanesi butik otelime musteri cekemedigimi yazmis galiba cem yilmaza ozenmeya calismis arkadas neyse eger biraz okuma yazmayi arastirmayi biliyosaniz bos bos konu acana kadar su linkteki yazilanlari yada o bahsettigim dergiyi alip bi okuyun bakalim ki surekli takip etseniz tr polisinin bile tecavuz ettigini idia edenler bile olmustu tabi neyse umarim bikac kisi bu linkte Turkleri ne gozle gorduklerini anlarsiniz

TABI ANLIYANA.......

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...&KategoriID=17
Alt 11.11.2009   #9
gem074
Kıdemli Üye

kardesim gulup gectigin sey burdakiler tarafindan gercek olarak biliniyoo sen saniyomusun bu ingilizlerin kultur seviyesinin senden benden ustun oldugunua bak kendin diosun cahil kesim cahil kesim dedigin burda % 70 in ustunde bakma millet okula gidiyoo devlet kessin bakalim parayi kim okula gider kizginligim sana degil kizginligim bu haberler yapilir yazinlanirken gazetelere kadar yansirken hic bir sekilde 1 cevap vermeyen (tabiki acizlikten ve umursamazliktan) bizler yuzunden olmuyo mu yok ingiliz gelecekmis buyil super olacakmis sezomn bemnim 1 gecede harcadigim parayi onlar 15 gunde zor harciyoo bu 3-5 kendini bilmez yuzunden bitmedimi zaten turizm tr de
saygilar
Alt 11.11.2009   #10
honest
Kıdemli Üye

Tekrar selamlar ;

Verdıgın lınkı okudum ve yazılanların yuzde 70-80 ıne katılıyorum..Taksi olayı, sultanahmet cevresı,escınsellık,tuvalet olayı..Nedir yanlıs olan?? Ve bende yazsam aynısını yazarım.

Objektıf bakmıslar..Ben su an Belfast tayım..Onların 10 kat daha agırını yazarım burası ıcın ama burda yasamayı da cok sevıyorum..Bu benım buraya gelmeme engel degıl ya da baskasına burayı anlatırken.

Hıc merak etme..Buyutulecek bır sey yok,hayatına devam et.Hersey yolunda

Seçenekler
Stil