ben Swansea Universitesin de master yapıyorum, sormak istediğin şeyler varsa yaz cevaplarım. Şuan Eskişehirdeyim ama temmuz sonuna doğru geri döneceğim.
mrb swansea dil kursu varmı senin bildiğin yada şöyle olabilir yoksada ben londrada bi dil kursuna kayıt yaptırcam önümüzdeki ayın içinde büyük ihtimal vizem çıkar çıkarsa bende temmuzun sonunadoğru giderim 3 aylığına ama swanseayada gitmek istiyorum orada konaklayabileceğim yer bulabilirmiyiz 10-15 gün kalıcam yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
Dil kursu tabiki var ama ücretlerini hiç bilmiyorum. Swansea de hostel tardı bir yerde kalırsın da 15 gün Swanseayi gezmek için uzun bir süre Ufak bir şehir 4-5 günde heryerini gezersin çevredi yerler dahil Gover vs.
Ben gelişimin 3 günü kalıcak yer tam ayarlayamadım karışıklık oldu 25 pound gecelik 2 gece kalmıştım. Onun dışında okulun yurtları yaz olduğun dan boştur seni misafir olarak kabul ederlermi bilmem, dil okuluna gelirsen kesin ederlerde. Londra gibi hostel bolluğu yok malesef.
hostel derken otel mi oluyor, londradaki gibi bi evde 3-5 kişi kalıyormuş öyle yerler varmı yoksada mecburen ucuz bi yerde kalıcam. ufak bi yerse daha iyi heryerini gezerim bende.bu arada gover neresi oluyo
sen nezamandan beri ordasın. Orda senin bildiğin türk varmı çalışan işyeri falan olan. vizem çıkarsa hemen gidecem çünkü burdada çalışıyorum işyerinden izin aldım aynı zamanda bende yüksek lisans yapıyorum selçukta.
Hostel otel gibi oluyor ama 4 ile 16 kişi arası değişken yatak sayısına göre aynı oda da kalıyorsun. Gower, Swansea bölgesinin en iyi yeridir gezilecek yerlerden, yerleşim çok fazla yok doğal bir yer günü birlik geziler için harika bir yer, 40-45dk otobüsle.
Ben Ocak ayından beri oradayım, Türkler var tabi şans eseri bulduğum Türklerin takıldığı kıraathane var bi tane Çoğunluk olarak yıllar önce gelmiş yerleşmiş kişiler takılıyor bir kısmı şehirde bir kısmı çevre köylerde çalışıyor. Öğrenci olarakta 4 tane Türk öğrenci buldum hepsi hukuk bölümünde. Her türlü yardımcı olamaya çalışırım gelirsen ama işte küçük yer oluşundan hostel ve otel fiyatları Londra gibi ucuz değil. Ben Londra da en son geceliği 10 pound'a kalmıştım 6 kişilik oda da Paddington civarı.
erkin inşallah oraya kesin gelecem sende orda olursun umarım artık en ucuz hostel neresiyse orda kalıcam 10 gün iyibi gezerim heryerini dolaşırım araba kiralama falan yapabilirmiyim pahalımı olur sence bu arada yazılarıma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim ya ben telefonumu yazsam görüşebilirmiyiz mümkünse şimdiden teşekkürler
iyi akşamlar erkin ya kusura bakma uygunsuz zamanda aradım galiba. bende bugun bi okula başvuruda bulundum cvp gelirse haftaya vizeye başvurucam evrakların hepsi hazır ztn çıkarsada hemen gidicem inş. londraya başvurdum ama swanseaya gelecem gover süper bi yere benziyor. buarada orda araba kiralamak ekonomik olurmu acaba bilgin varmı