Bugun sulu patates yemegi yapcam ama kusbasi yerine tavuk var , acaba boyle denesem olurmu ( beceremezsem hanim beni kiymali borek yapcak lutfen bi yardim bayanlar yada bilen erkekler ) Kusbasi yerine tavuk atsam olurmu acil yardim
afiyet olsun,yanina bir nohutlu pilav ve tursu ohh tam adana usulu
sende adanalisin dimi valla pes sastim bu forumda amma cok adanali var neyse ben dedigini yaptim tavugu da attim ama tencerenin ustunu kapadim simdi tasar gibi oldu ne bilim yemegin rengi degisti anlamadim acaba tencerenin agzini hafif aralikmi biraksaydim ya elime yuzume bulastirdim
bak ben size tarifini yazayim bir dahaki sefere boyle yaparsiniz.once soganlari atiyoruz ve hafif pisiriyoruz sonra etleri beraber tekrar pisirdikten sonra baharatlarimizi ve salcamizi ekliyoruz en son patateslerimizi ekleyip karistiriyoruz uzerinede ilik su(soguk su eti sertlestiriyor).altinida kisarsak yavas yavas tasmadan piser.evet tipik bir adanaliyim hemde(kebap,salgam,keyif ve aboooo)
bak ben size tarifini yazayim bir dahaki sefere boyle yaparsiniz.once soganlari atiyoruz ve hafif pisiriyoruz sonra etleri beraber tekrar pisirdikten sonra baharatlarimizi ve salcamizi ekliyoruz en son patateslerimizi ekleyip karistiriyoruz uzerinede ilik su(soguk su eti sertlestiriyor).altinida kisarsak yavas yavas tasmadan piser.evet tipik bir adanaliyim hemde(kebap,salgam,keyif ve aboooo)
tsk cok yardimci oldunuz benim yemekte pisti zaten valla guzel oldu tsk