selam 7 eylülde stansted havalimanına iniyorum metroyla liverpool street'e gitmem gerekiyor orada karşılanacağım. hangi yolları takip edebilirim yardımcı olursanız türkiyeden bi rakı
selam 7 eylülde stansted havalimanına iniyorum metroyla liverpool street'e gitmem gerekiyor orada karşılanacağım. hangi yolları takip edebilirim yardımcı olursanız türkiyeden bi rakı
merhaba arkdasim rakimi isterim ama ben snei karsilayabilirim ama karsilamiyim sunu soyliyim ama bak rakimi yolliyicagina soz ver mail adresim [email]djyellowblack@msn.com[/email] stensteda gelince seni sorguya cekicekler yani ayak ustu bi rkac soru herneyse iner inmez en soldaki kapidan cikip merdeivenlerden asagiya iniceksin trenle liverpool street 17 paund ama otobusle 9 paund ama bence otobusle git etrafi sagi solu gormus olursun liverpool streetten de nerey egidiceksin baska konuslarda danisicak olursam yardimci olurum ben ilk geldigimde cok zorluk cektim bilirim sonra gelir gelmez vodafone al 2 paund sonra oystere a hemen basvur oyster gelene kadar da otobus yukle neyse sor soylerim mailimi yazdim
böyle kolay soru mu olur yahu
stansted'de inince "stansted express"i sor
o liverpool street station a gider
son durağı orasıdır yani
fiyatı da 17 pound civarındadır
kredi kartı geçer
seyahat 45 dakika sürer
arkadaşlar teşekkürler makyildiz ilk karşılamamızda vericem rakini abilag sanada çok teşekkürler bu arada bu sorgu neyin nesi havaalanındamı yapıyolar??