victoria dan easybus la stanstede gidebliyorsun ama bir sorunum var intenetten bilet satın alamıyorum kredi kartımla :S defalarca denedim olmuyor..
victoria ya gidip kendim almak zorunda kalacagım...başka yolu yok mu bunun
lutondan easyjet kalkıyo o da ucuz keske ordan alsaydın. victoriadan lutona 1 saat 15dk gitmiştim. ayrıca virgintrain in stansted expresleri var diye biliyorum. onlar da victoriadan kalkıyo. daha cabuk gidersin.. gerçi msj biraz geç oldu sanırım.
lutondan easyjet kalkıyo o da ucuz keske ordan alsaydın. victoriadan lutona 1 saat 15dk gitmiştim. ayrıca virgintrain in stansted expresleri var diye biliyorum. onlar da victoriadan kalkıyo. daha cabuk gidersin.. gerçi msj biraz geç oldu sanırım.
yo geç diil tşkler msj için, her zaman heathrowu kullanıyorum,
stansted olunca hiç gitmedigim için afalladık :S bide uçak saatine uygun ulaşım bulmak sorun. victoriadan easybus otobusleri var 1 saate stanstedesin.
heathrowa 15 dk uzaklıkta oturuyorum ucuz bilet sevdasına londonun bi ucuna gidecegiz
west drayton - stansted
akadaşlar ben bu 2 hat arasında tek tren bileti alabilir miyim?
yada en uygun ulaşım şekli nasıl olur??
Ben Stansted için bir kez easybus bir kez de terravision kullandım. Terravision da biletinde saat yazsa da istediğin gün ve saatte o otobüse binebilme hakkın var. Yani uçağın rötar yapsa dahi o biletle binebiliyorsun. genelde de boş yer hep oluyor. Stansted'de bir danışma noktaları da var. Ordan da satın alabiliyor olman gerek. Terravision'ın saatlerine sitesinden ulaşabilirsin. O da Victoria Coach Station'dan kalkıyor.
Ben Stansted için bir kez easybus bir kez de terravision kullandım. Terravision da biletinde saat yazsa da istediğin gün ve saatte o otobüse binebilme hakkın var. Yani uçağın rötar yapsa dahi o biletle binebiliyorsun. genelde de boş yer hep oluyor. Stansted'de bir danışma noktaları da var. Ordan da satın alabiliyor olman gerek. Terravision'ın saatlerine sitesinden ulaşabilirsin. O da Victoria Coach Station'dan kalkıyor.
bende bikaç gün sonra stansted havaalaına inicem ordan victoria station dan bi arkadaşım alıcak bikaç sorum olucak şimdi terravision mu daha iyi yoksa easybus mı hangisi daha hızlı internetten baktığımda terravision 75 dk dior easybus 1.30 dan daha fazla bi sürede götürüyor birde bu biletleri havaalanından alabileceğim yer varmı