Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

Stanstead Express mi Terravision Otbüsmü?

Seçenekler Stil
Alt 14.03.2010   #1
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Stanstead Express mi Terravision Otbüsmü?

Benim paddingtondan sonra Stanstead'e geçmem lazımda hangisi daha iyi bilmiyorum hiç bu yolu kullanmadım. otobüs daha ucuz ama tam olarak Liverpool St. neresinde bilmiyorum?
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010   #2
Urartu
Üye

Yazılar: 97
Alıntı:
erkin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim paddingtondan sonra Stanstead'e geçmem lazımda hangisi daha iyi bilmiyorum hiç bu yolu kullanmadım. otobüs daha ucuz ama tam olarak Liverpool St. neresinde bilmiyorum?

Dostum ben dun stanstead den leverpool St. geldim. bence tren. leverpool st. undergorund a in tam karsidan trenler kalkiyor bence en mantiklisi.
Urartu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010   #3
Wag
Kıdemli Üye

Yazılar: 101
stratford underground station'a geç,

dışarı çık sola dön, 20-30 adım yürü (yada stratford center'ın karşısında diye tarif edelim) National Express otobüslerini göreceksin, üzerinde koskocaman stansted airport yazıyor (kaportanın üstünde boylu boyunca).

Stratford zone 3 te. 1.80 pound tube ücreti verirsin
Stansted otobüsüne 8 pound verirsin (binerken ödeyebilirsin). 50 dakikada hava alanında oluyorsun.

İşte sana 10 pound'a stansted airport

Öp başına koy!
Wag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010   #4
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
@Urartu, eyvallah hocam, tren daha mantıklı evet.

@Wag, Hocam bakıyorum şuan metro haritasına, Stratford bildigin baya uzak ya bavulla Paddingtondan oraya gitmem için;
- Liverpool St geçmem lazım Hammersmith & City Hattından sonra Central Line'a geçip Stratforda geçmem lazım.
- Paddingtondan Cirle yada District ile Notting Hill Gate'e geçip oradan Stratford'a kadar Central Line'dan devam etmem lazım.

Asansör yada yürüyen merdiven varsa sorun değilde yoksa baya baya zor oluyor 20-25KG bavulla gitmek
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil