Benim paddingtondan sonra Stanstead'e geçmem lazımda hangisi daha iyi bilmiyorum hiç bu yolu kullanmadım. otobüs daha ucuz ama tam olarak Liverpool St. neresinde bilmiyorum?
Benim paddingtondan sonra Stanstead'e geçmem lazımda hangisi daha iyi bilmiyorum hiç bu yolu kullanmadım. otobüs daha ucuz ama tam olarak Liverpool St. neresinde bilmiyorum?
Dostum ben dun stanstead den leverpool St. geldim. bence tren. leverpool st. undergorund a in tam karsidan trenler kalkiyor bence en mantiklisi.
dışarı çık sola dön, 20-30 adım yürü (yada stratford center'ın karşısında diye tarif edelim) National Express otobüslerini göreceksin, üzerinde koskocaman stansted airport yazıyor (kaportanın üstünde boylu boyunca).
Stratford zone 3 te. 1.80 pound tube ücreti verirsin
Stansted otobüsüne 8 pound verirsin (binerken ödeyebilirsin). 50 dakikada hava alanında oluyorsun.
@Wag, Hocam bakıyorum şuan metro haritasına, Stratford bildigin baya uzak ya bavulla Paddingtondan oraya gitmem için;
- Liverpool St geçmem lazım Hammersmith & City Hattından sonra Central Line'a geçip Stratforda geçmem lazım.
- Paddingtondan Cirle yada District ile Notting Hill Gate'e geçip oradan Stratford'a kadar Central Line'dan devam etmem lazım.
Asansör yada yürüyen merdiven varsa sorun değilde yoksa baya baya zor oluyor 20-25KG bavulla gitmek