merhablar ben ayın 17. de stansdet hava alanına ınıcem aksam saat 21 30 gıbı ve hava alanının alt gölmunde tren ıstasyonu var dırek olarak 45 dk da lıverpool a gııdıyor bılgısı olan arkadaslar acaba saat kaca kadar var ve bılmem gerekenler nelerdır
Çıkınca National Express bilet ofisini göreceksin, Tren kısmından "Single to Liverpool Street Please" diyecen 18-19pound ödersin, çok gibi gelsede gideceğin mesafa baya var. Önce Tottenham Hale gider sonra en son durak Liverpool St. olur sonrasını biliyorsundur herhalde.
bende dusunuyordum stansted liverpool 45 dk yami dustu diye? ucakla olabilir arkadas gereken bilgiyi vermis stansted kolay havalani cok kolay tren bulursun liverpool streete. sikma canini
bende dusunuyordum stansted liverpool 45 dk yami dustu diye? ucakla olabilir arkadas gereken bilgiyi vermis stansted kolay havalani cok kolay tren bulursun liverpool streete. sikma canini
teşekkurler yardımlarınız ıcın . ben sadece tedırgın oldugum ıkı kısım var 1 ıngılızcem cok az 2 saat 21 30 gıbı ınıcem yanı o saate varmıdı dıye