Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

stansdet ıle liverpool arası ulasım

Seçenekler Stil
Alt 05.08.2010   #1
dreet_can
Kıdemli Üye

Yazılar: 205
stansdet ıle liverpool arası ulasım

merhablar ben ayın 17. de stansdet hava alanına ınıcem aksam saat 21 30 gıbı ve hava alanının alt gölmunde tren ıstasyonu var dırek olarak 45 dk da lıverpool a gııdıyor bılgısı olan arkadaslar acaba saat kaca kadar var ve bılmem gerekenler nelerdır
dreet_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2010   #2
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Liverpool St diyorsun sanırım,
http://www.stanstedexpress.com/Timet...raintimes.html

Çıkınca National Express bilet ofisini göreceksin, Tren kısmından "Single to Liverpool Street Please" diyecen 18-19pound ödersin, çok gibi gelsede gideceğin mesafa baya var. Önce Tottenham Hale gider sonra en son durak Liverpool St. olur sonrasını biliyorsundur herhalde.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2010   #3
mcclane
Üye

Yazılar: 66
Cool

bende dusunuyordum stansted liverpool 45 dk yami dustu diye? ucakla olabilir arkadas gereken bilgiyi vermis stansted kolay havalani cok kolay tren bulursun liverpool streete. sikma canini
mcclane isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2010   #4
dreet_can
Kıdemli Üye

Yazılar: 205
Alıntı:
mcclane´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende dusunuyordum stansted liverpool 45 dk yami dustu diye? ucakla olabilir arkadas gereken bilgiyi vermis stansted kolay havalani cok kolay tren bulursun liverpool streete. sikma canini
teşekkurler yardımlarınız ıcın . ben sadece tedırgın oldugum ıkı kısım var 1 ıngılızcem cok az 2 saat 21 30 gıbı ınıcem yanı o saate varmıdı dıye
dreet_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil