İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

Spor üniversiteleri hakkında

Seçenekler Stil
Alt 27.01.2010   #1
AvniAker
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Spor üniversiteleri hakkında

Merhaba,

Antrenörlük eğitimi bölümü mezunuyum...İngiltere'de yüksek Lisans yapmak istiyorum ancak internetten araştırmalarımda Coaching programlarına dair bir bilgiye ulaşamadım...Eğer bilgi sahibi arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum...
AvniAker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2010   #2
regor
Çaylak Üye

Yazılar: 3
spor üniversiteleri

Alıntı:
AvniAker´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Antrenörlük eğitimi bölümü mezunuyum...İngiltere'de yüksek Lisans yapmak istiyorum ancak internetten araştırmalarımda Coaching programlarına dair bir bilgiye ulaşamadım...Eğer bilgi sahibi arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum...
united kingdom, america dan sonra dünyada spor üniversiteleri alanında en iyi ülkedir, bangor university de master yapıyorum, bilgi almak isteyen arkadaşlar sorularını yöneltebilirler. antrenörlük bölümleri spor fakültesi olan hemen hemen her okulda vardır ancak kabul koşulları ve ücretleri biraz zorludur.
regor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2010   #3
AvniAker
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Alıntı:
regor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
united kingdom, america dan sonra dünyada spor üniversiteleri alanında en iyi ülkedir, bangor university de master yapıyorum, bilgi almak isteyen arkadaşlar sorularını yöneltebilirler. antrenörlük bölümleri spor fakültesi olan hemen hemen her okulda vardır ancak kabul koşulları ve ücretleri biraz zorludur.
Hocam kabul koşulları ve ücretler hakkında bilgi verebilir misiniz ?
AvniAker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil