Eger biliyorsaniz yada orda yasiyorsaniz yada bir arkadasiniz orada yasiyorsan Lutfen bilgi veriniz cevap bekleyecegim ... (sanirim Craydon yada Bromley Civarlarinda bir yer..? )
Eger biliyorsaniz yada orda yasiyorsaniz yada bir arkadasiniz orada yasiyorsan Lutfen bilgi veriniz cevap bekleyecegim ... (sanirim Craydon yada Bromley Civarlarinda bir yer..? )
ben cok yakin beckenham da yasiyorum
hangi konularda bilgi istiyorsun ki ?
ben cok yakin beckenham da yasiyorum
hangi konularda bilgi istiyorsun ki ?
ucuz yollu ev paylasimi maximum 2 yada 3 kisi esyali ... west whickham da is olanaklari , ogrenci icin yani haftalik 20 saat calismayi goz onunde bulundurarak + daha fazla calisma olanaklari yani (kacak gibi ) birde is kurmak amacli gelinse ... ne tur is yapilabilir ? dukkan kiralari kucuk bir dukkan ornegin kozmetik,bayan giyim-(Textile ), cafe ..falan .. zucaciye mutfak esyalari gibi meslekler ne durumda,bu konular hakkinda biraz bilgi lutfen ..ben 10 sene toptan mutfak esyalari ve otel ekipmanlari pazarlamasi yaptim 2 yil zuccaiye ve mutfak esyalari konusunda perakende deneyimim var .. orta derece lehce , baslangic seviyesinde ispanyolca,orta derece ingilizce (intermediate) bilgim var .. arti yasim 27 - degisik iskollari ve sektorlerle allakli buyuk capli kurum ve kuruluslardan referans mektıuplari edinebilirim .. bana bunlarin ne faydasi olur .. is bulmamda .. bu kriterleri dusunerek ne tur islerde calisabilirim ? yai is bulabilirmiyim (bu arad acik lise 2 sinif ogrencisiyim ) hala okumakta gorunuyorum amam maalsef acik lise ve en azindan bir universiteli ogrencinin sahip oldugu genel kulturun 2 kati genel kultur bilgisine sahibimdir ... sanat tarihi,dunya tarihi ...ve felsefe konularinda fena sayilmam bunlarin disindada,okumayi sefen degisik spor dallari ve aktivitelerde bulunmayi seven biriyim uzlasmaci ve barisci bir kisilik ve karaktere sahibim .. (kazanmayi dusundugum taban rakam - 28000 pound yillik. Hedefim liseyi bitirmek universite okumak ... bilgisayarlarla aram cok iyiy bir sure php,css,html - photoshop gibi diller ve programlar hakkinda calistim temelde olsa mantik konularina sahibim yani uygulama yapabilecek duzeydeyim ..herhangi bir sertifikam veya diplomam yok... biraz aciklayici bilgi lutfen .. yani bunlarin bana faydasi olurmu ? ne tavsiye edersin ..
Konu Filanguage tarafından (27.08.2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.