Bildiklerinizi -içinizden geldiği gibi, aklınıza ne gelirse- sıralayıp yazarsanız çok sevineceğim. Şu sıralar ucuza görüşme yapmanın en makul yolu Skype' mış gibi düşünüyorum..
DipNot: Arkadaşlar sorum reklama mı giriyor pek bilemiorum ama neticede vodefone'nundan lebara'sına kadar konu açıldı. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Skype phone almistim ama ben county deyim diye bazi yerlerde cekmiyordu cunku 3 Network ile calisiyor ve o da pek tavsiye edebilecegim bir network degil.Ama Lebara yi duymussun zaten ben onu kullaniyorum ve cok memnunun ev telefonlari dksi4 pence cep tellerine 14 pence olmasi lazim.Ses kalitesi cok iyi ve heryerde cekiyor.Birde aylik 20 paund yukluyorum ve 10 paund hediye geliyor bence bunlari goz onunde bulundur ve karar ver.Kolay gelsin.
Arkadaslar ben de O2 ile basladim ama baktim olacak gibi degil daha sonra Lyca aldim. Cunku en fazla Turkiye ile konusma ihtiyacim oluyor. O215 pond yukleyince onun haricinde sana ister cep tlf.nunu ister ev telefonunu 100 dk arama hakki veriyor kendi ulkeni yani. Ama seni aradiklarinda Turkiye'den ilk arama dusmuyor ve karsi tarafin konturleri catir catir dusuyor yani baglanti guzel degil. Daha sonra LYCA aldim. 20 pound yukledim 10 pound da hediyesi geldi 30 pound oldu icinde. Ayrica 2 pound daha verdi internet kaydi yapinca.
Turkiye ev telefonunu arayinca dakikada 4 p dusuyor cep tlfnu da 15p sanirim. ya da 14p. ama tum konturlerini sadece turkiye ev tlf ile konustugunu dusunursen 20 pound'a (10 da hediyesi var=30) toplamda 750dk konusabilirsin arkadasim. Nerdeyse gunde yarim saat konusabilirsin anlayacagin. Daha iyisi varmi bilmiyorum. Mutlaka ki olabilir.Ama benim buldugun en iyi yontem bu simdilik. Baglanti ve ses kalitesi de oldukca iyi. Bir de LYCAdan LYCAyi aramak ucretsiz yaziyordu ama ben dun denedim olmadi onu hala cozebilmis degilim Belki de eski kampanyasidir bilemiyorum.
Sevgiler
Hmmm LYCA' yı bilmiyordum, vodefondan çok bir farkı yok ama £10 hediyesi varsa tartışmasız süper tabii! Araştıracağım teşekkür ederim. Ama O2' nin bir faydası yokmuş Ben Vodefone kullanıyorum ve £15' a 300dk konuşabilirim (ev:5p cep:15p)
Arkadaslar LYCA'dan LYCA'yi ucretsiz aramak icin (boyle bir kampanyasi var) nereye ne kayit yaptiracagimizi bilen var mi?
Bir diger konu da sesli mesaj sistemini nasil iptal edebilirim?
Lyca kullananlardan yardim bekliyorum.. Tesekkurler...