Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 26.02.2008   #1
tim_
Üye

Yazılar: 97
SIZCE ne OLUR ?

sorum su > ben 2006 kasiminda 6 aylik 2007 ekiminde 6 aylik olmak uzere iki defa turist vizesi aldim 1 yil 3 aydir nisanli olduum kizla bu yil temmuda evlenicem ve eylulde oturum vizesi icin basvurucam..biliyorum tabiki kimse vize alirsin yada alamazsin die kesin cevap veremez ama cevaplarinizla az cok kendimi rahatlatmak veya sikintiya sokmak maksadiyla soruorum..bi gorus yazarsaniz sevinirim
tim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2008   #2
tim_
Üye

10 kisi bakmis topic e bir kisi bise yasmamiz ben kendi kendimi cevapliim bari ben BELKI diorum
Alt 26.02.2008   #3
neslug
Çaylak Üye

Yazılar: 20
sevgili arkadaşım.ben öğrenci vizesi için başvurdum.2 aydır bekliyorum.bence danışman şirketlere vey a başvuru merkezine sorman gerek.yada internet üzerinden araştırma yap.daha önce vize almışsın normal vize alman daha kolay.ama oturum vizesi için nasıl bir yanıt alırsın gerçekten bilemiyorum.çünkü gerçekten yılbaşından sonra inanılmaz bir sisteme girdi konsolosluklar.insanları sadece krize sokuyolar başka bişey yaptıkları yok.
burdan yanıt alabileceğini düşünme.bence araştır derim.
neslug isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2008   #4
tim_
Üye

benim sorum cokta onemli deil yaa sadece millet bi gorus yazsin die actim topic i...saten herturlu basvurmcam..benim sorumun cevabi internettede olmaz en fazla derler evraklarini tam yap evraklarida biliorum yorumun icin tesekkurler ayrica sana %100 katiliorum cok acayip bi sistem yapmislar basvurular icin...
Alt 26.02.2008   #5
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Yazılar: 224
2 kere vize almışsın, bence alırsın vizeni,

Ben vize alırken daha önce ingiltereye gidip gelenlerden başvuru yapanlar vardı aynı gün içinde vizeyi aldılar...

Kolay gelsin
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil