DAHA ÖNCE AÇILMIŞ KONULARI OKUDUM HİÇ
BRİGHTON DAN BAHSEDİLMEDİĞİNİ GÖRDÜM
BİRÇOK YURTDIŞI EĞİTİM ACENTASINA GİTTİM VE KAFAM ÇOK KARIŞTI
SİZCE BRİGHTON'AMI YOKSA LONDRA'YAMI GİTMELİYİM
AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI NELERDİR
KURSLARA ŞAHSİ OLARAK BAŞVURU YAPMAM MÜMKÜNMÜDÜR
BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM....
lONdrayı tabiki daha fazla duyarsın,sonuçta büyük şehir,dil okullarının çoğu uk de londrada.nüfusu tum şehirlerden daha fazla...
bence BRİGHTON'a git,çünkü londra özellikle yaz aylarında çok kalabalık çok karışık oluyor..zaten istanbul gibi büyük şehir,yani londrada tabiki olur ama bana göre BRİGHTON'da daha fazla rahat edersın bende ya BRİGHTON'a ya da BOURNEMONTH a gidicem nasibse...
şöyle düşün; londra istanbul; brighton antalya gibi. brighton dan kimse bahsetmiyor çünkü giden kişi sayısı az. neden? çünkü okullar çok pahalı. özellikle de yazın brighton deniz kenarı ve eğlence hayatı hızlı olduğundan çok kalabalık oluyor, yer sıkıntısı yaşanıyor. diğer sorularının cevapları forumda var.
kadir naptın nereyi seçtin bilmiyorum ama Bende şuan aynı soruyu soruyorum , araştırıyorum hangisi diye .. Maddi olarak nerde daha rahat ederim ,, nerde daha rahat hem çalışıp hem sosyal hayata da katılabilirm faln bide Brighton London a göre daha mı ucuz ve güzel dir die düşünmekteymm ,, yanlış bi seçim yapmamak için 2 haftadır bakmadıım yer kalmadı beynmi yedim diebilirzz. sen nereyi seçtin ve memnunmusnn ,, yardım edebilirsen çok sevinirim... sevgiler
bende 2 si arasında karar veremiyorum ben kış döneminde orda olucam çalışmam gerekicek iş bulma acısından hangisi???
is bulma acisindan londra daha iyi olur gibime geliyor sonucta buyuk sehir buyuk potansiyeldir .. ama bu demek degildirki sadece londrada is bulursun ! bence soyle yap .. londrayi tercih et ! ama gezmek ve eglenmek icin hafta sonlarinda ki vakit bulursan diger sehirleri gez.. bence eylenceli olacaktir ...
londrada oku ve calis ama .. guneyi gezebilecek kadarda guneye yakin otur ) 4 veya 5 zone )
arkadaslar brighton guzel bir yer eger turkiyede deniz kenarinda bir sehirden geliyorsaniz bana gore huzurlu is konusunda londrayla kiyaslayamazsiniz diye dusunuyorum ama bir arkadasim brightonda okuyor mutlu ayrica is buldu calisiyorda yani londrada kargasa icinde yasarsiniz hep kosusturmaca eger sansiniz yaver giderse brighton da yasam daha kolay.. soyle tanimlayabilirim ingilterede sole bodrum gibi hem sahil kesimi hem eglencesi carsisi olan ama ayni zamanda kucuk sirin bir yer ama sizin tarzinizi bilemem en azindan daha cok ingiliz oldugu kesin pratik yapmak acisindan burda yolda her yerde turk var