Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 11.12.2009   #1
Cem Doğan
Kıdemli Üye

Yazılar: 248
Sizce Gercek mi ?

Ulkemizde sık sık duyariz ve genelde aileler bir yere misafirlige gittiklerinde aynen soyle kasila kasila derlerki " Bizim oglan ingiltereye gitti biliyosun isleri gucleri hep yolunda bide hayir ihtiyacimizin olmadigini biliyor ama yine her ay £500 para gonderiyo " Benim merak ettigim gercekten boyle bi evlat varmi burda ya tamam benim inancim olsa herkes kesin gonderir de hani boyle bisi yokken boyle biseye ne gerek var , sanki ogullari ingiltereye kraliyet sarayinda calismaya gelmis gibi bi havalar falan yada ogullari veya kizlari london un varisleri gibi bi havalar nebilim tuhaf ben buraya gelmeden once buraya gelmis olan bi arkadasimin babasi aynen yukarda soyledigim laflari soylemisti bende vay be helal olsun umarim bende onun yarisi kadar olabilirim demistim ama geldim gordumki o arkadas burda kraliyet sarayinda degil de , lokantanin en arka kosesinde mangal yelliyo ve birak 500 pound gondermeyi nerdeyse evsahibi evden atcak , yani olurmu simdi ne gerek bu palavralara neysen o degilmisin arkadas bu konu hakkindaki dusuncelerinizi lutfen yaziniz

Konu Cem Doğan tarafından (11.12.2009 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
Cem Doğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009   #2
sahinnn
Üye

Yazılar: 44
haklısın bencede dogru degil ama maalesef çevremizde ona benzer o kadar örnek varki...Anlayamıyorum böyle insanları .Hep hava hep havaa gerisi boş.Birde tam tersi durumlarda var
mesala avrupa da olan bazı tanıdıklarımız ya da ingltrde öyle bir aglıyorlarki ceplerine para koyasın geliyo bunlarıda anlamıyorum gelip türkiye de onca yatırım yapıyorlar birde ağlıyorlar
sahinnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009   #3
sahinnn
Üye

bir şey soracagım ne alaka diyebilirsin belki orada yaşayan birisisin.şuu bizim tanıdıklardan bahsettim yaa o kişiler orada haftalık çocuk parası alıyorlar bize söyledikleri 30 başkalarından duydugumuz 90 hangisi dogrugözümüz yok tabi hada çok versinlerrrrrr
Alt 13.12.2009   #4
nisya
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Hey gidiii

Maalesef ki yurdum insaninin tablosu Gulup geciyorum ama uzuluyorum da halimize...
Ne denir ki hey gidi heyy!
nisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2009   #5
sahinnn
Üye

Alıntı:
nisya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Maalesef ki yurdum insaninin tablosu Gulup geciyorum ama uzuluyorum da halimize...
Ne denir ki hey gidi heyy!
haklısınnn neden yalan söylenirki iyisin veya kötü.. bazılarının yok hava olsun diye...bazılarının var aglarlar....neden öyle davranırlar ki..
Alt 13.12.2009   #6
yeniceri
Üye

Yazılar: 57
Alıntı:
sahinnn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir şey soracagım ne alaka diyebilirsin belki orada yaşayan birisisin.şuu bizim tanıdıklardan bahsettim yaa o kişiler orada haftalık çocuk parası alıyorlar bize söyledikleri 30 başkalarından duydugumuz 90 hangisi dogrugözümüz yok tabi hada çok versinlerrrrrr
vallahi dogrudur bu yardim meselesi benimde rahatsiz oldugum bir konu hatta bende bir baslik altinda bu konuya deginmistim.hak edenler var alsinlar ama hak etmeden alanlar var haftalik 700 ila 850 paund geliri olanlardan bahsediyorum.cocuk parasi en basit ve hafif olani ev yardimi,gaz.su,elektrik vs vs vs....allah vicdan versin boylelerine gercekten ihtiyac sahiplerinin hakkina tecavuz ediyorlar,bu ingilizlerde habire veriyollar arastirip sorusturma diye bisey yok her sene soylerler bu yil daha ciddi ustune gidilecek diye daha gidilecek daha gidilecek,yani benim itirazim var sikayet edecem boylelerini.
yeniceri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2009   #7
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
cogu atiyo bi ornekde ben veriyim kanka vardi benim hafta sonlari hep baska yere giderdik bourmouthdayiz kebabciya ugradik tabiki turk cikdi adam anlatdiklarina gore turkiyedeki en buyuk matbaha sirketi onunmus satmis cocuklarinin birisi ucak muhendisi imis askeri ucaklari tamir ediyomus bi ay icinde hemen vatandasligi almis begenmemis parasi kebabciliga gecmis
turkler kadar asiri abartan insan toplugu ben gormedim
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2009   #8
yeniceri
Üye

Yazılar: 57
Alıntı:
ozgur cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cogu atiyo bi ornekde ben veriyim kanka vardi benim hafta sonlari hep baska yere giderdik bourmouthdayiz kebabciya ugradik tabiki turk cikdi adam anlatdiklarina gore turkiyedeki en buyuk matbaha sirketi onunmus satmis cocuklarinin birisi ucak muhendisi imis askeri ucaklari tamir ediyomus bi ay icinde hemen vatandasligi almis begenmemis parasi kebabciliga gecmis
valla arkadasim sen biraz abartmissin gibi geldi bana....
yeniceri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2009   #9
london
Çaylak Üye

Yazılar: 13
bazi insanlar elde edemediklerine sahip olmus gibi anlatmayi severler yada elde etmek istediklerini.................sadace para acisindan degil birde turkiye'ye gelip bizim orda ekmek soyle,bizim orda etler baska,bizim orda yollar baska,boyle bir olayi orda kesinlikle goremezsin falan da filan,geldik gorduk herseyi
london isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2009   #10
Cem Doğan
Kıdemli Üye

Yazılar: 248
Alıntı:
ozgur cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin bu yaziya cok guldum superdi ya matbaa sirketinden kebabciliga harikaydi
Cem Doğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil