arkadaslar aranizda arabayla kara yolundan UK-Turkiye gideniniz warmi ? ? kac lira pertrol yakar? ne kadar surer ? o gececegimiz tum ulkeler icin vize mi lazim ? i
mert anlattin tren olayi guselmis ama ben isin maceransindayim gecen gun nisanlimla konusuoduk geze geze gideriz die ole bi lafi gecti bende buraya yazdim hemen nese daha war saaten dusunim..tesekkurler tecrube ve bilginizi paylastiniz icin
Ya arkadasim, Ingiltere deniz asiri ulke, kara yoluyla arabayla ingiltereden turkieyeye nasil gitmeyi dusunuyon, anlayamadim.
walla kardes bi ton yolu war iste burdaki arkadaslarin dedigi gibi yada burdan fransaya bi gemi filan sonrasi arabayla iste...imkansiz bisi gibi yazmissin sanki
formdaki en tecrubeli arkadas sen gozukuyorsun
bende araba ile turkiyeye gitmeyi dusunuyorum tam olarak bna
ne vizeleri veya gecis kartlari lazim ilk basta nereye basvurmama lazim benim burda ogrenci vizem var bu bir sorun teskil edermi oteki ulkelerde sadece kara yolunumu kullaana biliyorum yani sehir iclerinede giremiyormuyum karayolu derken otobanlari kast ediyorum toplam italya feribot ile izmire varmak ne kadar suruyor veya avusturyadan izmire varmak tren ile ne kadar suruyor ve yaklasik iki kisilik masrafi ne olur bu sorularima kisa zamanda cevap erirsen cok mutesekkir olacagim sana bu arada ben bella italyada chefim bir gun yemegede beklerim ayrica bir pollo ala grilla yemege
hala sorularima bir arkadasin cevap vermemsi uzdu eger birileri gercekten birilerine yardimci olmak istiyorsa yukardaki sorularima cevap verirse gercekten cok yardimci olmus olacak simdiden tesekkurler