Sıkılan arkl.lar bu hafta sonu londrada buluşmaya nedersiniz
Sıkılan arkadaşlar Bu cumartesi buluşmaya ne dersiniz. Au-pairlar yeni gelipde canı sıkılanlar isterseniz bir iki kişi olsa bile bu cumartesi londrada buluşup biraz gezelim değişiklik olur nedersiniz?
ee ozaman ortak biyer söyleyelim herkes belli bi saatte orda olsun. ben başka şehirden geldiğim için london victoria coach stationa geliorum. Ee tecrübeli olarak rehberimiz sen olcaksın artık ben şahsen londra hakkında pek bi bilgim yok
Merhabalar ,kacta viktoria da olacaksiniz ?au-pair ve yeni gelmis biri olarak tanismak isterim,ben baska bir sehirden gelecegim o neden le saat onemli benim icin!
saat 11 benim icin uygun degil ama,eger telefon verirseniz daha gec saatlerde olacaginiz bir yere gelebilirim,sanirim,gitmeyi planladiginiz yerler varmi yoksa o anda mi karar vereceksiniz?
Sorular fazla gelebilir,ama ben londrayi bilmedigim icin onceden ogrenmem,ona gore adres sorup nasil gelecegimi planlayabilmem icin onemli
tesekkurler
pazar 11 mi?zira ben saat 2 de zaten victoriada olmaliyim geri donmek icin,her durumda bir dahaki sefere tanismak dilegiyle diyorum
ayin 16 si cumartesi yine londrada olacagim,belki o zaman tanisiriz
iyi gunler,iyi eglenceler,