Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

sertifika programı için vize değişimi?

Seçenekler Stil
Alt 10.02.2008   #1
bado
Çaylak Üye

Yazılar: 18
sertifika programı için vize değişimi?

arkadaşlar cambridge advanced sertifikasıyla ingilizcemi knıtladığım takdirde au pair vizesi ile 6 aylık yada 9 aylık sertifik programlarında eğitim alma şansım varmı.yoksa vize değişimi yapmam şart mı?aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?[/quote][/b]
bado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2008   #2
bado
Çaylak Üye

yokmu yardım edicek kimse yaaaw
Alt 12.02.2008   #3
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
vize degisimi yapman sart degil. senin iki senelik vizen var yada her ne kadarsa. iki sene icinde de hangi egitimi almak istiyorsan alabilirsin. illa dil okuluna gidicen diye bisey yok. kembiricide almana gerek yok.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008   #4
bado
Çaylak Üye

teşekkür ederim cevapladığın için ama ingilizce seviyeni kanıtlaman gerekiyo (yada gerekmiyo)emin değilim.kafam çok karıştı sürekli araştırıyorum ve farklı şeylerle karşılaşıyorum.özetle bir yıllık diploma eğitimi almak istiyorum bu lanet aupair vizemle bunu yapmam mümkün yani?
Alt 15.02.2008   #5
gagari
Üye

Yazılar: 81
Aurpair vizesi ile universite egitiminin disinda her türlü egitimiz alabilirsiniz.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2008   #6
EdiThor
Bobby

Yazılar: 56
Öncelikle sertifika programına kayıt yaptırmak için vize değişimine gerek yok. Dil yeterliliğini kanıtlamanıza da yasal olarak gerek yok. Ama katılacağınız sertifika programı doğal olarak sizin bu prorgamı anlayabilecek seviyede İngilizce'niz olduğuna ikna olmak isteyecektir. Genellikle sertifika programları aday öğrenciden program konusu ile ilgili bir diploma veya eğitim (mesela marketting ile ilgili bir sertifika için bir işletme diploması veya iki yıllık işletme okulu diploması) ayrıca İngilizce eğitim aldığına dair de bir belge isterler. Ancak öğrenciyi çok zorlamadan kabul eder ve nihai kararı öğrencinin kendisine bırakırlar. Gene de kişisel tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki yeterli İngilizcesi olmadan bu programlara katılan öğrenciler genelde sınavlarda başarısız olur ve sertifikalarını alamaz, pek bir şey de öğrenemezler.
Sertifika programları ile ilgili bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsiniz: http://www.ingiltereve.biz/ingiltere_sertifika.php
EdiThor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #7
wanna go
Çaylak Üye

Yazılar: 27
Alıntı:
bado´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar cambridge advanced sertifikasıyla ingilizcemi knıtladığım takdirde au pair vizesi ile 6 aylık yada 9 aylık sertifik programlarında eğitim alma şansım varmı.yoksa vize değişimi yapmam şart mı?aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
[/b][/quote]

Peki au-pairken vizeyi ögrenci vizesine cevirmek istersek konsolosluk sorun yaratır mı acaba? neden au-pair vizesiyle sertifika programlarına katılmak mümkünken böyle bir değisime ihtiyac duyuyosunuz vs. gibilerinden ??
wanna go isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil