İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 15.05.2007   #1
kubra
Çaylak Üye

Yazılar: 1
selammmlarrr

slm arkadaslar ben yeni katıldım foruma
temmuz ayında ingiltereye gitmeyi dusunuyorum arastırdım ama burdanda baya bilgi edinebilcegimi gordum
ben bournemouth, brighton , oxford , cambridge yani bunları duydum ii dediler bide regent dil okulu warmıs iiymiş ya nolur yardım edinnnnn kafam çok karıstı bilen warsa beni duysuuun nolurrr
kubra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2007   #2
erdo
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Re: selammmlarrr

kesinlikle brighton ı tavsiye ederim... Özellikle yaz sezonunda gelmeyi planlıyorsan burası için ingilterenin bodrumu derler
erdo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2007   #3
greenwich
Çaylak Üye

Yazılar: 4
brighton, cambridge, birmingham bu saydığınız şehirlerin hepsinde bulundum fakat uzun süreli ingilterede kalmayı düşünüosan mesela brighton gibi bir yere gitmen çok saçma olur çünkü küçük bir yer olduğu uzun süreli öğrenci psikolojisinide göz önünde bulunduracak olursan çok çabuk sıkılman mümkün. Bu yüzden eğer tercihin ingiltereyse londradan hiç bir zaman şaşmamalsıın bence
greenwich isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2007   #4
pushwoman
Çaylak Üye

Yazılar: 6
kesinlikle katiliyorum ; bende Londra ya trenle 30 dakika uazklikta Woking te aupairlik yapiyorum ama Londradayim her hafta ve bulundugum yer kucucuk bogulkuyorum burda ve en yakin zamanda Londraya tasinicam aile bakiyorum ama iyi bir aile istedigim icin cok seciciyim ve yavas suruyo ab vatandasi oldugum icin indirimli okullarda egitim alabilir ve belki aupairligi birakip oda tutup calisabilirm ama tek basina zor yol iz bilmezken Londrada cok yabanci var ama bu dil ogrenemezsiniz anlamina gelmiyo hersey kisiye bagli ...
pushwoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2007   #5
goborto
Üye

Yazılar: 86
uzun zaman kalicakalr icin londra derim bende buyuk sehrin derdi buyuk ama avantajida cok fazla en onemlisi sosyal hayat yoksa bu rezalet havasi oaln memlekette yasamak cok kolay degil insanin hayat sevinci kalmaz bide kucuk biyerde yasarsa
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil