Scotlanda gıtmek ıcın arac ve driver lazımmm 2 gun hafta sonu
Arkadaslar arac kıralayabılırız ama en onemlı dırıver a ıhtıyacımız var en acılınden gelecek hafta sonu ıcın ılgılenen ve yardımcı olacak arkadaslardan yardım rıca edıyorum bır ara mert uk vardı o hala buralardamı
Megabus cok ucuz fiyatlarla goturuyor london-Edınburgh 15 dolardı gecen sene tek gidis. Megabus yap arat googleda bence en ucuz yol kardesim. Yok biraz daha rahat ediyim diyosan National express. Bazen 1 punda bile promosyonlar oluyor. mesela cok gec saatlerde yola cıkıyorsun. gece 1 iki gibi veya sabahın korunde 5 de 6 da 7 de ucuz fiyatlarda olabiliyor. Birde National expresin bole promosyon kodları var online bilet alırken kimisi ucreti yarı yarıya indiriyormus kimisis belli bir yuzde indirim yapıyormus.
Mert'le Ocak'09-Scotlan'da gittik.Minibus kiralama ve surme isini kendisi yapti .Gercekten cok guzel bir geziydi.Cuma gece ciktik cts sabah vardik,aksama kadar gezdik .Uzun ugraslarim sonucu geleneksel iskoc yemekleri bile bulduk Kale gezisinde toplu indirim yaptirdik,birsuru iskoc hediyelik esyalarindan aldik.cts gece geri yola ciktik donuste Manchestar'a ugradik ,meshur Old trafford stadyumuna gittik.Sabah Londra'ya vardik.Hersey 40 pounda mal oldu yanlis hatirlamiyosam.Degerdi o yorgunlugumuza ragmen.Kendisi su an Tr de sanirim.Bizimle 3. gelisiydi.Birdaha bu yolu surmem dedi siz yine de bir sansinizi deneyin.min 10 kisi olmaniz lazim yoksa fiyat artar
Arkadaslar arac kıralayabılırız ama en onemlı dırıver a ıhtıyacımız var en acılınden gelecek hafta sonu ıcın ılgılenen ve yardımcı olacak arkadaslardan yardım rıca edıyorum bır ara mert uk vardı o hala buralardamı
Oraya giderseniz gidişte yada dönüşte GÖLLER YÖRESİNİ muhakkak görün çok güzel Ayrıca geceleyecekseniz iyi pazarlık yapın.Biz bir gece merkezde Pakistanlı bir aileye ait yatak ve kahvaltı hizmeti veren yerde geceliği 15 sterline kaldık hemde kahvaltı tam Türk usulu olarak her çeşit reçel tereyağ peynir çeşitleri(Beyaz Ezine bile buldulardı) zeytin salam yumurta dahil. Ama 25 kişilik gruptuk kaçırmak istemedi. Üçerli kişilik temiz odalarda.Üstelik tam merkezde kaleye çarşıya yürüyerek gitmiştik.