Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 17.04.2010   #1
cgdm1903
Üye

Yazılar: 30
schengen vizesi!!!!

haftaya italya için schengene başvurmayı planlıyoruz. ARanızda bildiğiniz acente var mı ya da bu konuda bilgi verecek?????
cgdm1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2010   #2
rakastan
Çaylak Üye

Yazılar: 20
shengen

Alıntı:
cgdm1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
haftaya italya için schengene başvurmayı planlıyoruz. ARanızda bildiğiniz acente var mı ya da bu konuda bilgi verecek?????
merhaba arkadaslar bende sizin gibi shengen alamak isteyenlerdenim 2 aydir londradayim we shengene basvurmak istiorum aslinda biraz arastirdim ama daha tam kesin bisey yapamiorum eger bi bilginiz warsa paylasirsaniz sewinirim tesekuurlerr...
rakastan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2010   #3
rakastan
Çaylak Üye

schengen

Alıntı:
cgdm1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arastirdgim kadariyla fransa hollanda we italya cok kolay shengen weriorlarmis ama ben yada finlandiya yada avusturya gidecem daha arastirma asamasindayim gerekli ewrak olarak otel rezervasyonu londradaki okulundan letter(mektup) kacgun kalicaksan ulkede gunluk 40 euro para gostermen ucak biletleri ama eger biri size dawetiye gonderirse bunlarin hic birine gerek yok gun icinde werebiliorlar wizeyii 07565495436 bu numram
Alt 19.04.2010   #4
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
bende esimle ispanyaya tatile gitmeyi dusunuyorum spouse vizem var istenen belgeleri yazarsanız yararlı olur
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2010   #5
shekiluk
Kıdemli Üye

Yazılar: 115
Alıntı:
ozzy48´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende esimle ispanyaya tatile gitmeyi dusunuyorum spouse vizem var istenen belgeleri yazarsanız yararlı olur
ustad bu spouse vizeyle avrupa ulkelerine rahatca gidebiliyormusun?shengen vizesine gerek kalmadan?
shekiluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2010   #6
rakastan
Çaylak Üye

vize

Alıntı:
shekiluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ustad bu spouse vizeyle avrupa ulkelerine rahatca gidebiliyormusun?shengen vizesine gerek kalmadan?
arkadaslar su shengeni nasil alicaz yardimm edinn bilen arkadaslarr varsa arastiriorum herkes degisik bisey soyluorrrr helpppppppp.....londradayim 9 aylik vizem war schengen alma sansim nedirrrrr
Alt 20.04.2010   #7
shekiluk
Kıdemli Üye

Yazılar: 115
Alıntı:
rakastan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar su shengeni nasil alicaz yardimm edinn bilen arkadaslarr varsa arastiriorum herkes degisik bisey soyluorrrr helpppppppp.....londradayim 9 aylik vizem war schengen alma sansim nedirrrrr
alirsin ustad gecenlerde forumda bir arkadas yazmisti belcika elciligi en cabuk ve en kolay shengen veren elcilikmis sanirim ama tabi sehengen icin ne tur evraklar gerekiyor bilmiyorum bilen arkadaslar yazacaklardir biraz sabir kolay gelsin.....
shekiluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2010   #8
cgdm1903
Üye

ben dün bank statementimi order ettirdim haftaya elimde olacak. ayrıca okul mektubumu da aldım. bu haftaiçide schengen vizesi için geerekli formu int. indirip doldurucam dah sonrada italya baş konsolosluğunun sitesinden randevu alacam görüşme için okadar. pasaport 2 adette fotograf sanırım çalışıosanız referans mek. koyabilirsiniz o da sizin tercihinize kalmış.
Alt 21.04.2010   #9
cgdm1903
Üye

parayı veren düdüğü çalar çok kasmanıza gerek yok
Alt 21.04.2010   #10
extreme87
Üye

Yazılar: 41
bende yarin fransa konsoloslugundan schengen vize basvurumu yapicam benimki transit vize turkiyeye gitmek icin istediginiz konsolosluktan alabilirsiniz tabi ne tur vizeye ihtiyac duydugunuzda onemli google translate den sayfalari turkceye cevirip arastiabilirsiniz
extreme87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil