haftaya italya için schengene başvurmayı planlıyoruz. ARanızda bildiğiniz acente var mı ya da bu konuda bilgi verecek?????
merhaba arkadaslar bende sizin gibi shengen alamak isteyenlerdenim 2 aydir londradayim we shengene basvurmak istiorum aslinda biraz arastirdim ama daha tam kesin bisey yapamiorum eger bi bilginiz warsa paylasirsaniz sewinirim tesekuurlerr...
haftaya italya için schengene başvurmayı planlıyoruz. ARanızda bildiğiniz acente var mı ya da bu konuda bilgi verecek?????
arastirdgim kadariyla fransa hollanda we italya cok kolay shengen weriorlarmis ama ben yada finlandiya yada avusturya gidecem daha arastirma asamasindayim gerekli ewrak olarak otel rezervasyonu londradaki okulundan letter(mektup) kacgun kalicaksan ulkede gunluk 40 euro para gostermen ucak biletleri ama eger biri size dawetiye gonderirse bunlarin hic birine gerek yok gun icinde werebiliorlar wizeyii 07565495436 bu numram
ustad bu spouse vizeyle avrupa ulkelerine rahatca gidebiliyormusun?shengen vizesine gerek kalmadan?
arkadaslar su shengeni nasil alicaz yardimm edinn bilen arkadaslarr varsa arastiriorum herkes degisik bisey soyluorrrr helpppppppp.....londradayim 9 aylik vizem war schengen alma sansim nedirrrrr
arkadaslar su shengeni nasil alicaz yardimm edinn bilen arkadaslarr varsa arastiriorum herkes degisik bisey soyluorrrr helpppppppp.....londradayim 9 aylik vizem war schengen alma sansim nedirrrrr
alirsin ustad gecenlerde forumda bir arkadas yazmisti belcika elciligi en cabuk ve en kolay shengen veren elcilikmis sanirim ama tabi sehengen icin ne tur evraklar gerekiyor bilmiyorum bilen arkadaslar yazacaklardir biraz sabir kolay gelsin.....
ben dün bank statementimi order ettirdim haftaya elimde olacak. ayrıca okul mektubumu da aldım. bu haftaiçide schengen vizesi için geerekli formu int. indirip doldurucam dah sonrada italya baş konsolosluğunun sitesinden randevu alacam görüşme için okadar. pasaport 2 adette fotograf sanırım çalışıosanız referans mek. koyabilirsiniz o da sizin tercihinize kalmış.
bende yarin fransa konsoloslugundan schengen vize basvurumu yapicam benimki transit vize turkiyeye gitmek icin istediginiz konsolosluktan alabilirsiniz tabi ne tur vizeye ihtiyac duydugunuzda onemli google translate den sayfalari turkceye cevirip arastiabilirsiniz