Seçenekler Stil
Alt 25.11.2007   #1
sandwich
Çaylak Üye

Yazılar: 2
sandwich program

arkadaşlar merhaba

merak ettim de kimse sandwich programından bahsetmiyor. sandwich programına katılmış ya da katılmayı düşünen var mı?

sandwich programı detaylı bilgi:
http://www.yenikampus.com/makale.php...ch-kurs&id=215

arkadaşların bu program hakkında fikirlerini almak isterim inceleyin sizce nasıl bişi?
sandwich isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007   #2
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
sandwich programına katılacak arkadaşlara söylüyorum , bende yeni öğrendim, eğer gitmeden önce boştaysanız yani çalışmıyorsanız vize alma olayı çok zormuş, bu yüzden bir yerde çalışırken ,süreli izne ayrıldığınıza dair belge ve maaş bordrosu gerekiyormuş anca böyle ikna ediliyormuş konsolosluk
neye mi ? tabiki oraya gidip yerlerşmek istemediğinize ....
taşı toprağı altınmıdır nedir.
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2008   #3
Skyw
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Yeni duydum bende sandwich programini ama ingilterede hem dil pratigi yapmak hemde yasamak isteyenlere bence ideal bir program.
Yaz tatilinde bu programi yapmayi dusunuyordum ama sanirim 24 haftadan basliyormus? Dogru mu acaba?
Bu arada bilgisi olan varsa bu programla ilgili paylasirsa sevinirim. Pek bir bilgi bulamiyorum internette bunla ilgili.

Konu Skyw tarafından (30.09.2008 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Skyw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2008   #4
melez
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Alıntı:
sandwich´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar merhaba

merak ettim de kimse sandwich programından bahsetmiyor. sandwich programına katılmış ya da katılmayı düşünen var mı?

sandwich programı detaylı bilgi:
http://www.yenikampus.com/makale.php...ch-kurs&id=215

arkadaşların bu program hakkında fikirlerini almak isterim inceleyin sizce nasıl bişi?
Merhaba;

Bende bu programı ilk defa duydum. Ben şuan İngilteredeyim. 24 haftalık bir kursa kayıtlıyım.ama sonrasında uzatmak istiyorum. İngilizce eğitimimin devamını bu programda yapabilir miyim acaba?
Bu konuyla ilgili de ayrıntılı bilgisi olan varsa süper olur)
melez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2008   #5
vlkn01
Çaylak Üye

Yazılar: 5
merhaba ben de sandwich programı nı araştırdım ve inşallah martta katılacam güzel ve hesaplı bir program.global vizyon ile görüştüm baya yardımcı oldular 6 aydan başlıyor çalışma para kazanıyorsunuz ve ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz aynı zamanda çalıştığınız işte pratik yapma imkanı buluyorsunuz program bitiminde ve öncesinde dil eğitimi var ama programa katılabilmek için en az intermediate istiyorlar mailiyet ise 5.5 6 milyar arası
vlkn01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009   #6
dakdeniz
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Merhaba arkadaşlar nasılsınız aranızda Sandwich programına katıla var mı.Bilgi verebilir misiniz?
dakdeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil