İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

SANATCI VİZESİ ALMAK KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Anketimiz: DANS EDERMİSİN YARISMASINI İNGİLTEREDEN TAKİP EDEN ?
SEVEREK İZLİYORDUK 0 0%
DUYMUSTUM:P 1 16.67%
HİÇ BİR FİKRİM YOK 5 83.33%
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 22.09.2007   #1
mjyigit
Çaylak Üye

Yazılar: 2
SANATCI VİZESİ ALMAK KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Merhaba arkadaslar ben BENİMLE DANS EDER MİSİN? adlı DANS YARISMASINDAN MİCHAEL YİGİT..bilmeyenler için soyle soyleyim turkiyede populer sayılabilecek bir danscıyım..Tv deki bir yarısma programında derecem var. Suan marmariste calısmakta oldugumdan vize hakkında tam bir bilgim yok ist. a gidene kadar da sanırım meraktan catlıcam. ing.de tanıdıgım bir kac mekan var benimle calısmak istiyen sahipleri turk.bu yuzden ileride seni ben getirdim buralara davası olmasın diye kendim vize işlerini halletmek istiyorum.amacım oraya gidip hem sahne almak fun pub larda diskolarda fln, hemde ing. dil egitimi olsun dans egitimi olsun kendimi gelistirmek.yazında tekrar marmarise donmek.forumlarınıza yeni katılmama ragmen cogu konuda bilgi sahibi oldum ama bu konuyla ilgili bir seye raslamadım aydınlatabilecek birileri cıkarsa sevinirim ..
şimdiden tesekkurler
sevgiler & saygılar
mjyigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2007   #2
pleiades
Çaylak Üye

Yazılar: 13
bence bir dil okuluna kayit yaptirarak baslayabilirsin.
alti aydan daha uzun sureli bir dil okuluyla calisma iznin de olur. daha sonra da dans egitimi alabilecegin bi programa baslarsin. temiz, garantili ve sorunsuz olur.
bence sitedeki dil okullarini bi incele. guzel alternatifler var.
pleiades isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil