Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 18.05.2010   #1
öz-ge
Üye

Yazılar: 33
Question salsa- cha cha

latin dans geceleri düzenleyen yerler hakkında bilgisi olan var mı?nerelerde vardır ya da nerden ulaşabilirim bu bilgiye?
öz-ge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2010   #2
muratblr
Çaylak Üye

Yazılar: 6
1-) eger okumak amaciyla ingiltereye gelen biriysen;
-eglenmeye degil okumaya geldin birak butur seyleri (ilerde ogrenemessen uyaran biri olmadiki bahanesini kullanama diye dedim )
2-) http://www.gaterestaurant.co.uk/club.html ` de bildigim kadariyla pazartesi geceleri salsa gecesiduzenleniyor. Sahibi kuzenimin yakin arkadasi, bi sorun cikacagini sanmiyorum. Diger yerler hakkinda bir bilgim yok.
muratblr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2010   #3
öz-ge
Üye

Alıntı:
muratblr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-) eger okumak amaciyla ingiltereye gelen biriysen;
-eglenmeye degil okumaya geldin birak butur seyleri (ilerde ogrenemessen uyaran biri olmadiki bahanesini kullanama diye dedim )
2-) http://www.gaterestaurant.co.uk/club.html ` de bildigim kadariyla pazartesi geceleri salsa gecesiduzenleniyor. Sahibi kuzenimin yakin arkadasi, bi sorun cikacagini sanmiyorum. Diger yerler hakkinda bir bilgim yok.
1-)evet ingilizce öğrenmek için burdayim ve dans etmek buna engel değil diye düşünüyorum.hatta şiddetle tavsiye ederim...

2-)yine de fikrin için ve bildiğini paylaştiğin için teşekkür ederim...
Alt 18.05.2010   #4
muratblr
Çaylak Üye

Alıntı:
öz-ge´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-)evet ingilizce öğrenmek için burdayim ve dans etmek buna engel değil diye düşünüyorum.hatta şiddetle tavsiye ederim...

2-)yine de fikrin için ve bildiğini paylaştiğin için teşekkür ederim...
1-) Engel degil zaten, olsa bana olurdu, sadece hep bu cumleyi birine kurasim vardi. Sinirlendirmek istemedim

2-) Reca. Belki onderdigim kisi basina para alirim.
Alt 18.05.2010   #5
öz-ge
Üye

Alıntı:
1-) Engel degil zaten, olsa bana olurdu, sadece hep bu cumleyi birine kurasim vardi. Sinirlendirmek istemedim

2-) Reca. Belki onderdigim kisi basina para alirim.

1-)Peki.Bu durum seni mutlu ettiyse senin adına sevindim

2-)Hmm..Acaba müdavimi olduktan sonra..ilerleyen günlerde bende bu işten para kazanır mıyım dersin?
Alt 19.05.2010   #6
muratblr
Çaylak Üye

Alıntı:
1-)Peki.Bu durum seni mutlu ettiyse senin adına sevindim

2-)Hmm..Acaba müdavimi olduktan sonra..ilerleyen günlerde bende bu işten para kazanır mıyım dersin?
1-) Acikcasi herhangi bi mutluluk hissetmedim, kendime yapicak daha degisik seyler bulmam lazim

2-) Zor, ben 3 yildir bu isteyim bitek sana soyleyebildim, ondanda ne kadar para alirim belli degil.

3-) Nie alintilarla konustugumuzu hala cozemedim, baska yazan yok zaten ustekine cevap veriyorum,hersey cok ortada halbuki

4-) Iyice babamizin mali gibi kullanmaya basladik gibi geldi forumu, biri bisey demese? Atilmadan ev arkadasi bulmam lazim
Alt 19.05.2010   #7
öz-ge
Üye

Alıntı:
1-) Acikcasi herhangi bi mutluluk hissetmedim, kendime yapicak daha degisik seyler bulmam lazim

2-) Zor, ben 3 yildir bu isteyim bitek sana soyleyebildim, ondanda ne kadar para alirim belli degil.

3-) Nie alintilarla konustugumuzu hala cozemedim, baska yazan yok zaten ustekine cevap veriyorum,hersey cok ortada halbuki

4-) Iyice babamizin mali gibi kullanmaya basladik gibi geldi forumu, biri bisey demese? Atilmadan ev arkadasi bulmam lazim
1-)Konsepti bozmayayım diye alıntıyla devam ediyorum...niye mi?gülümsemesine

2-)Haklısın forumu laf oyunlarıyla meşgul etmesek iyi olur..(sanırım artık atılmayız)

3-Ev arkadaşı konusuna gelince ayrıntıları paylaşırsan ev arayan arkadaşlara çıtlatabilirim bende...

4-)Dans etmeyi özledim..tekrar teşekkür THE END
Alt 20.05.2010   #8
zhn_yig
Kıdemli Üye

Yazılar: 150
Alıntı:
latin dans geceleri düzenleyen yerler hakkında bilgisi olan var mı?nerelerde vardır ya da nerden ulaşabilirim bu bilgiye?
Holloway road'a Latin corner var,orasini cok oneriyorlar,birde camden marketin icinde Cuban bar var orasida duzenliyor o tarz geceler.Iyi eglenceler.
zhn_yig isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2010   #9
öz-ge
Üye

Alıntı:
zhn_yig´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Holloway road'a Latin corner var,orasini cok oneriyorlar,birde camden marketin icinde Cuban bar var orasida duzenliyor o tarz geceler.Iyi eglenceler.

harika..çok teşekkür ederim
Alt 07.06.2010   #10
delmare
Üye

Yazılar: 32
fulham broadwaydede cok guzel bir latin bar var, tavsiye ederim, fulham broadway istasyonundan saga donup 150 metre kadar yurusen karsina cikacak
delmare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil