İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 15.06.2007   #1
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
SAHTE DANIŞMANLARA DİKKAT

Arkadaşlar, İngiltere Forumları doğru bilgiye ve birbirimize ulaşalım sorularımıza cevap bulabilelim diye kuruldu. Eğitim, vize işlemleri gibi önemli konularda kandırılmayalım diye...

Son zamanda forumda danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia eden kişiler görülmeye başladı ve bu sahte danışmanlara güvendiği için ciddi zarar gören arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. Eğer ki birisi size forum üzerinden msn adresi telefon numarası vb bilgiler vererek danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia ediyorsa;
1. Asla güvenmeyin. Daha önceki bir kaç örnekte olduğu gibi dolandırılmanız mümkün.
2. İlgili kişinin bu şekilde sahte danışmanlık iddiasında bulunduğunu edithor kullanıcısına mesaj olarak gönderin.
Bu şekilde başka arkadaşlarımızın zarar görmesini engellemiş ve ilgili kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmamızı sağlamış olacaksınız.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2008   #2
x-joy
Çaylak Üye

Yazılar: 6
selam arkadaşlar, ben ingiliz bir au pairlik sitesine (acente) üye oldum ve bi baktım 1 hafta sonra my netime bişr mesaj geldi ve bir ingiliz aile beni onların au pairi olmam için istiyor. birkaç kez konuştuk. ve beni vize çıkarmam için acenteye yönlendirdi. acente vize ve bilet için 500 pound istedi. bu durumu aileye bildirdim ve aile de yarısını kendilerinin karşılacağını söylediler... lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım........
x-joy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #3
hozze
Çaylak Üye

Yazılar: 1
slm dostum ...
yasızın okudumda... çok haklısın ... bende onun araştırmasını yapıyodum ... ben şimdi yurt dışına dil okulu iiçin başvuru yapıcam ...nasıl bir güvenli bir şirket bulabilirim dostum ??? yardımcı olursan sevinirim?
hozze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2008   #4
cananturcan
Çaylak Üye

Yazılar: 2
arkadaşlar bende au per olarak gitmek istiyorum.ingilterede bir tanıdığım war.onun aracılığıyla iyi bir aile bulabilirim fakat gitmeden önce burdan kesin olarak nasıl vise alabilirim onu bilmiyorum.ya da dil eğitimleri için. yardımcı olursanız sewinirim...
cananturcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2008   #5
cananturcan
Çaylak Üye

x-joy o danışmanlık sitesinin adresini werebilirmisin.belki oradan aradığığim bilgilere ulaşabilirim.
cananturcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2008   #6
alpi23
Üye

Yazılar: 47
Alıntı:
cananturcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bende au per olarak gitmek istiyorum.ingilterede bir tanıdığım war.onun aracılığıyla iyi bir aile bulabilirim fakat gitmeden önce burdan kesin olarak nasıl vise alabilirim onu bilmiyorum.ya da dil eğitimleri için. yardımcı olursanız sewinirim...
artık au pair olarak ingiltere öğrenci almamaktadır bu nedenle vize verilmemektedir. Dil eğitimi amacıyla gidebilrisiniz bu şekilde öğrenci vizesi alabilrsiniz.
alpi23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2008   #7
londralı
Çaylak Üye

Yazılar: 3
ıngiltere yenı cıkardıgı 5 basamaklı puan tabanlı vıze sıstemını henuz tamamen uygulamaya koymamıstır. dolayısıyla halen au paır vızelerı almak mumkun gecen hafta 2 adayımızı boyle yolladık. ıngılız konsoloslugu yenı vızer sıstemıne mart 2009 yılında tamamen gececektır o tarıhe dek yenı asamalar peyderpey uygulanmaktadır ve bız sektor calısanları da duzenlıbrıfınglerle bılgılendırılmekteyız yetkılıler tarafından. ınıgltere ıcın son au paırlık basvurusunu garantılı olması acısından kasımsonu yapmanız saglıklıdır programla ılgılı en genıs bılgıyı www.olcturkey.com sitesinde okuyabılırsınız.
londralı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2008   #8
londralı
Çaylak Üye

turkıyede guvenılır danısmanlık sırketlerını bulmak aslında hıcte zor degıl cıddı manada bu ısı yapan danısman fırmalar cesıtlı resmı kurumlara kayıtlıdırlar. ornegın brıtısh councıl ın websıtesınde turkıyede onayladıgı acentelerın lıstesı vardır. kayıt olmak ıstedıgınız okula da sızı acentesıne yonlendırmesı ıcın yazabılırsınız onlarda turkıyede bırlıkte calıştıgı acenteye sızı yonlendırır. ayrıca bu sektorun dunya bırlıgı olan wysetc uyesı sadece bırkac fırma vardır wysetc websıtesınde uyelerın lıstesıne ulasıp onlara da rahatlıkla guvenebılırsınız.

yıne de yardımcı olabılecegım bırsey olursa bana dırekt yazabılırsınız
Alt 06.10.2008   #9
londralı
Çaylak Üye

500 pound cok para aıleyı acente bulmuyorsa fıyatı abartmıslar bence... buna vıze ucretı ve ucak bıletı de dahılse ozaman sorun yok.
Alt 18.11.2008   #10
ridiculous
Çaylak Üye

Thumbs up

Bu yillardir suregelen ve ne yazik ki bunu yapan kisilerin hala vazgecemedigi bir durum. Bu nedenle bir sirketle calisacaksaniz eger o sirketin ne kadardir islevde oldugundan tutunda yuz yuze size ne derece bir ikna kabiliyeti olduguna kadar herseye dikkat etmelisiniz. Sonucta bu isi yapan ile yapmayan kisi arasindaki farki anlamak cokta zor degil aslinda sadece iyi ve dikkatle inceleyin.
ridiculous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil