Arkadaşlar, İngiltere Forumları doğru bilgiye ve birbirimize ulaşalım, sorularımıza cevap bulabilelim diye kuruldu. Eğitim, vize işlemleri gibi önemli konularda yanlış yönlendirilen arkadaşlarımıza destek olmak bu forumun öncelikli amaçlarından biriydi...
Son zamanda forumda danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia eden kişiler görülmeye başladı ve bu sahte danışmanlara güvendiği için ciddi zarar gören arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. Eğer ki birisi size forum üzerinden msn adresi, telefon numarası vb. bilgiler vererek danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia ediyorsa; 1. Asla güvenmeyin. Daha önceki birkaç örnekte olduğu gibi dolandırılmanız mümkün. 2. İlgili kişinin bu şekilde sahte danışmanlık iddiasında bulunduğunu EdiThor kullanıcısına mesaj olarak gönderin.
Bu şekilde başka arkadaşlarımızın zarar görmesini engellemiş olacaksınız. İlgili kişiler hakkında önce kendimiz bir tahkikat yaptıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağız .
Bende görüştüm bu insanlarla adam sanki dalga geçiyor yaa.
siz evrakları yollıyın ben vizeyi alıyım diyor isterseniz sizinle uçağa eşlik ederim diyor kayseriliymiş vesaire vesaire..
UMUT TACİRLERİ SAHTEKARLARA DİKKAT ARKADAŞLAR : :evil:
arkadaslar *** diye bir danisman firma var.
otelcilik uzerine daha cok staj ayarliyor.
ayrica bazi firmalarda profesyonel anlamda is ayarlayip calisma vizesi aliyorlarmis.boyle birsey varmidir acaba?
bu firmayi taniyan varmi?
Arkadaşlar, İngiltere Forumları doğru bilgiye ve birbirimize ulaşalım, sorularımıza cevap bulabilelim diye kuruldu. Eğitim, vize işlemleri gibi önemli konularda yanlış yönlendirilen arkadaşlarımıza destek olmak bu forumun öncelikli amaçlarından biriydi...
Son zamanda forumda danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia eden kişiler görülmeye başladı ve bu sahte danışmanlara güvendiği için ciddi zarar gören arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. Eğer ki birisi size forum üzerinden msn adresi, telefon numarası vb. bilgiler vererek danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia ediyorsa; 1. Asla güvenmeyin. Daha önceki birkaç örnekte olduğu gibi dolandırılmanız mümkün. 2. İlgili kişinin bu şekilde sahte danışmanlık iddiasında bulunduğunu EdiThor kullanıcısına mesaj olarak gönderin.
Bu şekilde başka arkadaşlarımızın zarar görmesini engellemiş olacaksınız. İlgili kişiler hakkında önce kendimiz bir tahkikat yaptıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağız .
selam ben 25 temmuzda yerleşim vizesi için başvuruda bulundum ve ingilterede evlendim bir kızım var essex de doğdu pasaportumda 2 adat tatil vizesi var toplam 9 defa giriş çikış yapmışım ve halen haber yok daha nekadar beklerim cevap yazarsanız sevinirim artı bankada 27.600.38 pound gösterdim tabi paranın nerden geldiğinide evraklarla belirittim teşekkürler.
arkadaşım ..lütfen yardım ***** diye birşirket yurtdışından hemşire talebinde bulunuyor.ve kişiye 4 yıllık bir çalışma izni alıyo.onlar bu vizeyi aldıktan sonra bir problem çıkarmı ..bizim için biraz araştırıp bilgi verirseniz.minnettar kalırız.lütfen yardım edin
Konu koraykar tarafından (16.06.2010 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım ..lütfen yardım ***** diye birşirket yurtdışından hemşire talebinde bulunuyor.ve kişiye 4 yıllık bir çalışma izni alıyo.onlar bu vizeyi aldıktan sonra bir problem çıkarmı ..bizim için biraz araştırıp bilgi verirseniz.minnettar kalırız.lütfen yardım edin
buradan tanıştıgım birisi bna ingilterede danışmalık yaptıgını idda ediyor ve 2500-3000 € karşılıgında vizemi alacaklarını söylüyor? :S :S
Konu koraykar tarafından (16.06.2010 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar Sakın bilinmeyen acentalarla gitmeyin dolandırıcı sayısı çok yükseldi paranız boşa gider adamla ilgili resmi bişey yok.ben danışmanım diyor.onun için dikkatli olsun herkez..
evet istenen bütün belgeler belli. ve bu belgeleri danışman dahi olsa bize hazırlattırıyor ve oturduğu yerden para kazanıyorlar kendim herşeyi hazırladıktan sonra danışman neyime. araştırın arkadaşlar tembellik yapmayın paranıza yazık. okulları da ucuzluk pahalılık derecesine göre değerlendirmeyin. danışmanlar pahalı okul seçerseniz vize alırsınız diyorlar benim okulun fiyatı gayet uygun ve eğitim kalitesi oldukça yüksek