Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

SAHTE DANIŞMANLARA DİKKAT

Seçenekler Stil
Alt 15.06.2007   #1
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
SAHTE DANIŞMANLARA DİKKAT

Arkadaşlar, İngiltere Forumları doğru bilgiye ve birbirimize ulaşalım, sorularımıza cevap bulabilelim diye kuruldu. Eğitim, vize işlemleri gibi önemli konularda yanlış yönlendirilen arkadaşlarımıza destek olmak bu forumun öncelikli amaçlarından biriydi...

Son zamanda forumda danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia eden kişiler görülmeye başladı ve bu sahte danışmanlara güvendiği için ciddi zarar gören arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. Eğer ki birisi size forum üzerinden msn adresi, telefon numarası vb. bilgiler vererek danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia ediyorsa;
1. Asla güvenmeyin. Daha önceki birkaç örnekte olduğu gibi dolandırılmanız mümkün.
2. İlgili kişinin bu şekilde sahte danışmanlık iddiasında bulunduğunu EdiThor kullanıcısına mesaj olarak gönderin.
Bu şekilde başka arkadaşlarımızın zarar görmesini engellemiş olacaksınız. İlgili kişiler hakkında önce kendimiz bir tahkikat yaptıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağız .
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2007   #2
-ares-
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Bende görüştüm bu insanlarla adam sanki dalga geçiyor yaa.
siz evrakları yollıyın ben vizeyi alıyım diyor isterseniz sizinle uçağa eşlik ederim diyor kayseriliymiş vesaire vesaire..
UMUT TACİRLERİ SAHTEKARLARA DİKKAT ARKADAŞLAR : :evil:
-ares- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008   #3
edhegill
Çaylak Üye

Yazılar: 1
arkadaslar *** diye bir danisman firma var.
otelcilik uzerine daha cok staj ayarliyor.
ayrica bazi firmalarda profesyonel anlamda is ayarlayip calisma vizesi aliyorlarmis.boyle birsey varmidir acaba?
bu firmayi taniyan varmi?
edhegill isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2008   #4
vatanalara
Çaylak Üye

Yazılar: 26
yerleşim

Alıntı:
Mr. Brown´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar, İngiltere Forumları doğru bilgiye ve birbirimize ulaşalım, sorularımıza cevap bulabilelim diye kuruldu. Eğitim, vize işlemleri gibi önemli konularda yanlış yönlendirilen arkadaşlarımıza destek olmak bu forumun öncelikli amaçlarından biriydi...

Son zamanda forumda danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia eden kişiler görülmeye başladı ve bu sahte danışmanlara güvendiği için ciddi zarar gören arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. Eğer ki birisi size forum üzerinden msn adresi, telefon numarası vb. bilgiler vererek danışmanlık yaptığını veya vize aldığını iddia ediyorsa;
1. Asla güvenmeyin. Daha önceki birkaç örnekte olduğu gibi dolandırılmanız mümkün.
2. İlgili kişinin bu şekilde sahte danışmanlık iddiasında bulunduğunu EdiThor kullanıcısına mesaj olarak gönderin.
Bu şekilde başka arkadaşlarımızın zarar görmesini engellemiş olacaksınız. İlgili kişiler hakkında önce kendimiz bir tahkikat yaptıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağız .
--------------------------------------------------------------------------------

selam ben 25 temmuzda yerleşim vizesi için başvuruda bulundum ve ingilterede evlendim bir kızım var essex de doğdu pasaportumda 2 adat tatil vizesi var toplam 9 defa giriş çikış yapmışım ve halen haber yok daha nekadar beklerim cevap yazarsanız sevinirim artı bankada 27.600.38 pound gösterdim tabi paranın nerden geldiğinide evraklarla belirittim teşekkürler.
vatanalara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2008   #5
specialman333
Çaylak Üye

Yazılar: 6
yardım

arkadaşım ..lütfen yardım ***** diye birşirket yurtdışından hemşire talebinde bulunuyor.ve kişiye 4 yıllık bir çalışma izni alıyo.onlar bu vizeyi aldıktan sonra bir problem çıkarmı ..bizim için biraz araştırıp bilgi verirseniz.minnettar kalırız.lütfen yardım edin

Konu koraykar tarafından (16.06.2010 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
specialman333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009   #6
brave-young
Çaylak Üye

Yazılar: 16
Alıntı:
specialman333´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım ..lütfen yardım ***** diye birşirket yurtdışından hemşire talebinde bulunuyor.ve kişiye 4 yıllık bir çalışma izni alıyo.onlar bu vizeyi aldıktan sonra bir problem çıkarmı ..bizim için biraz araştırıp bilgi verirseniz.minnettar kalırız.lütfen yardım edin
buradan tanıştıgım birisi bna ingilterede danışmalık yaptıgını idda ediyor ve 2500-3000 € karşılıgında vizemi alacaklarını söylüyor? :S :S

Konu koraykar tarafından (16.06.2010 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
brave-young isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010   #7
murat959
Kıdemli Üye

Yazılar: 126
Alıntı:
Falkon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Sakın bilinmeyen acentalarla gitmeyin dolandırıcı sayısı çok yükseldi paranız boşa gider adamla ilgili resmi bişey yok.ben danışmanım diyor.onun için dikkatli olsun herkez..
kesinlikle katılıyorum
murat959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010   #8
tuondios
Çaylak Üye

Yazılar: 25
ben danışmansız vizeye başvurdum ve vizem kabul oldu.
tuondios isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #9
murat959
Kıdemli Üye

Yazılar: 126
Alıntı:
tuondios´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben danışmansız vizeye başvurdum ve vizem kabul oldu.
arkadaşlar vizeye başvuru yapmak için danışman gerekmiyor adamların istediği belgeler belli tuandios en iyi şekilde sorunu çözmüş
murat959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #10
tuondios
Çaylak Üye

Yazılar: 25
evet istenen bütün belgeler belli. ve bu belgeleri danışman dahi olsa bize hazırlattırıyor ve oturduğu yerden para kazanıyorlar kendim herşeyi hazırladıktan sonra danışman neyime. araştırın arkadaşlar tembellik yapmayın paranıza yazık. okulları da ucuzluk pahalılık derecesine göre değerlendirmeyin. danışmanlar pahalı okul seçerseniz vize alırsınız diyorlar benim okulun fiyatı gayet uygun ve eğitim kalitesi oldukça yüksek
tuondios isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil