aslinda kuzen aliriz dedide simdi soylucek herkeze ben kendim direk gidip kapilari calmak istiyorum acinca karsilarinda birden habersiz ben
eyupde kaliyo biraz bilgim var asil ogrenmek istedigim havalimanindan hangi tasitlarla nelere gidebilmekdi
Sabiha Gökçen'den otobüs ile Kadıköy'e gelip,oradan vapur ile Eminönü'ne geçip,tekrar otobüs veya dolmuş ile Eyüp'e geçmeniz de diğer bir secenek.Vapurla geçerseniz İst.Boğaz havasında soluklandığınız gibiEminönü'nden Eyüp''e araç bulmak çok kolaydır.İyi yolculuklar
dostum sakın taksiye binmede gecen sene acıbademden 50tl vermistim hala yanarım 2 yol var ya havas otobusleriyle kadıkoye ve karsıda taksime gidebilirsin(dogal olarak buna bineceksin) veya belediye otobusuyle karsıya gidende var.ordan yukun agırsa taksi yaparsın, iett nin internet sitesinde detaylı bilgi var saatler ve guzergah hakkında
havaş servisine binip taksime gidiyorsunuz, fiyatı 12 YTL
oradan eyüp otobüsüne biniyorsunuz, fiyatı 1.5 YTL
taksimde inişte kime sorsanız otobüs durağını gösterir, çok az yürüme mesafesinde.
en kısa ve rahat böyle gidebilirsiniz.
diğer bir seçenek de ben söyleyim, 16s var e-5 den gidiyor biraz dolandırıyor . yeni sahrada inersin ordan üsküdar otobüslerine binersin, üsküdar iskelesindende direk eyüp motorlarına binersin hemde güzel güzel istanbul gezisi yapmış olursun tabi oda biraz dolandırıyor