İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Rose Of York Language School

Seçenekler Stil
Alt 04.11.2008   #1
Saunders82
Üye

Yazılar: 60
Post Rose Of York Language School

Rose Of York Language School hakkında bilgisi olan varsa ve lütfen paylaşırsa sevinirim..
Saunders82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2008   #2
gulushanim
Çaylak Üye

Yazılar: 12
arkadasim gidiyor. olumsuz hicbirsey duymadim.
gulushanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2008   #3
Saunders82
Üye

Yazılar: 60
Question Rose of York

Arkadaşınızla bağlantı kurabilmem mümkün mü acaba veya bir şekilde sizin ona bu soruları iletmeniz? Sormak istediğim bir çok soru var bu okulla ilgili..

Ben Londra'da 30 haftalık dil kursuna gitmek istiyorum ve araştırdıklarımın arasında Roseof York dil okulu da var. Şu anda Intermediate seviyesindeyim. Bu 30 hafta sonunda Speaking'i tamamen çözerek ve Advanced seviyesine ulaşarak İstanbul'a dönme amacındayım.

O açıdan eğitim kalitesine önem vermekteyim. Ama bütçem de kısıtlı malesef. Rose of York'un sitesini inceledim. Güzel şeyler vaad ediyorlar. Eğitim kalitesi nasıl acaba ? hocaları ve ders anlatma teknikleri nasıl? Kullandıkları kaynaklar ve öğrenciler ile iletişimi nasıl hocaların ? Kursun sağladığı ekstra avantajlar var mı diğer dil okullarına göre ? Türk öğrenci yoğunluğu fazla mı ? Sınıflar kaçar kişilik ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Saunders82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2008   #4
ozlmakn
Çaylak Üye

Yazılar: 13
bende rose of york okuluna kayıt yaptırdım okul hakkında iyi şeyler duydum hem uygun hem kaliteli bir okul .tabii şuan orda olan arkadaş bize daha doğru bilgiler vericektir. umaım ondan haber alabiliriz
ozlmakn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008   #5
miami34
Çaylak Üye

Yazılar: 16
Arrow

Alıntı:
Saunders82´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşınızla bağlantı kurabilmem mümkün mü acaba veya bir şekilde sizin ona bu soruları iletmeniz? Sormak istediğim bir çok soru var bu okulla ilgili..

Ben Londra'da 30 haftalık dil kursuna gitmek istiyorum ve araştırdıklarımın arasında Roseof York dil okulu da var. Şu anda Intermediate seviyesindeyim. Bu 30 hafta sonunda Speaking'i tamamen çözerek ve Advanced seviyesine ulaşarak İstanbul'a dönme amacındayım.

O açıdan eğitim kalitesine önem vermekteyim. Ama bütçem de kısıtlı malesef. Rose of York'un sitesini inceledim. Güzel şeyler vaad ediyorlar. Eğitim kalitesi nasıl acaba ? hocaları ve ders anlatma teknikleri nasıl? Kullandıkları kaynaklar ve öğrenciler ile iletişimi nasıl hocaların ? Kursun sağladığı ekstra avantajlar var mı diğer dil okullarına göre ? Türk öğrenci yoğunluğu fazla mı ? Sınıflar kaçar kişilik ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..
türkiyede çok az temcilciliği olduğu için, türk oranının en az olduğu okulmuş,
miami34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008   #6
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
Alıntı:
miami34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

bu konuda yanılıyorsun Türkiye'de adı bilnmiş ve tanınan yani iyi olan firmaların hepsi bu okula öğrenci gönderebilir ama bir sebepten ya eğitimini beğenmiyorlardır yada sistemlerini. Mesela bak diyorsunki vizeden önce parayı istiyorlarmış bunu iyi olan hiç bir okul yapmaz. Ayrıca tamam Türkçe konuşmamak için Türkün az olduğu okulları tercih ediyoruz ama Türklerin az olduğu okul iyi okuldur diye bir düşünce tamamen yanlış.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008   #7
miami34
Çaylak Üye

Yazılar: 16
Alıntı:
adam smith´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konuda yanılıyorsun Türkiye'de adı bilnmiş ve tanınan yani iyi olan firmaların hepsi bu okula öğrenci gönderebilir ama bir sebepten ya eğitimini beğenmiyorlardır yada sistemlerini. Mesela bak diyorsunki vizeden önce parayı istiyorlarmış bunu iyi olan hiç bir okul yapmaz. Ayrıca tamam Türkçe konuşmamak için Türkün az olduğu okulları tercih ediyoruz ama Türklerin az olduğu okul iyi okuldur diye bir düşünce tamamen yanlış.
türkiye deki tanınmış büyük acentalar, kendilerine en çok kar payını veren okullara yönlendiriyor genelde, hangi okuldan ne kazanır ona bakıo, bu okula öğrenci yollamama fikri burdan geliyor
çünkü ! bu şubeleri olan dünya çapında kurs değil (kaplan gibi vs vs ) sadece london da var ve aile şirketi olarak düşünün, dolayısı ile dünyada değişik yerler gezerek alın kartımız bu , bize de öğrenci yollayın sizede şu kadar komisyon öğrenci başına demeyen bi okuldur, öğretmenler çok kalite miş , hepsi zaten ingiliz asıllı ve normal oullarda da hocalık yapmış kişiler söylendiğine göre
tabiiki türkün az olduğu okul lar sadece kriter değil dir, iyi birer okul seçiminde
ama artıları olan bi okul bence, hem ekonomik ve ciddi dersler verlio
ayrıca para konusuna gelincede , vize alamazsan aynen para lar iade oluyormuş, giden arkadaşlarım var, bende ocak ta başlıcam
bilgilerimi paylaşmak istedim ...
miami34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008   #8
adam smith
Kıdemli Üye

Alıntı:

Alıntı:
türkiye deki tanınmış büyük acentalar, kendilerine en çok kar payını veren okullara yönlendiriyor genelde, hangi okuldan ne kazanır ona bakıo, bu okula öğrenci yollamama fikri burdan geliyor
çünkü ! bu şubeleri olan dünya çapında kurs değil (kaplan gibi vs vs ) sadece london da var ve aile şirketi olarak düşünün, dolayısı ile dünyada değişik yerler gezerek alın kartımız bu , bize de öğrenci yollayın sizede şu kadar komisyon öğrenci başına demeyen bi okuldur, öğretmenler çok kalite miş , hepsi zaten ingiliz asıllı ve normal oullarda da hocalık yapmış kişiler söylendiğine göre
tabiiki türkün az olduğu okul lar sadece kriter değil dir, iyi birer okul seçiminde
ama artıları olan bi okul bence, hem ekonomik ve ciddi dersler verlio
ayrıca para konusuna gelincede , vize alamazsan aynen para lar iade oluyormuş, giden arkadaşlarım var, bende ocak ta başlıcam
bilgilerimi paylaşmak istedim ...
Söylediklerinin bir kısmında haklısın. Acentalar konusunda son derece katılıyorum sana hatta burdaki bazı arkadaşlarda bilir. Çok iyi bir acenta olan diye bilinen bir firma ( Burda adını veremiyoruz) gelen her öğrencisine komisyonu yuksek diye LSI veya Kaplan öneriyor. Ama hala çok fazla sayıda öğrenci arkadaş bu kurumla okullara kayıt yaptırıyor. Ama sana katılmadığım noktada şu Türkiye'de dil eğitimi için herhangi bir ingilizce kursuna gittiğin durumda bu ucuz okullardan daha pahalıya eğitim alırsın. Bu nasıl oluyor? Yani hem İngiltere'de yaşam para oranları yüzünden daha pahalı iken bu nasıl oluyor? Nasıl oluyor derslere ingilzce hoca girmiyor benim türkçe dersi vermem gibi bir şey oluyor. Sınıflarında çok fazla sayıda öğrenci oluyor. Hocaların başka işlerinden dolayı her derse aynı hoca girmiyor. Bence bunu sorgulamak gerekir. Yanlış anlama pahalı okul iyi okuldur diye bir söylem belirtmiyorum. Benim demek istediğim her okul eğitim kurumu olmanın yanında bir ticarethane yani kar etmeli.
Alt 13.11.2008   #9
shanghai
Üye

Yazılar: 39
Ben bugun gittim bu okula gorusmek icin ve cok begendim tutumlarini.Ayda yilda bir kursu begendim ondada benim seviyeme uygun sinif yok suan diye reddedildimAralik ayinda acilabilirmis...Ama su hosuma gitti ben israrla bir alt seviyeye katilmak istedigimi soylememe ragmen kabul etmediler buda isi ne kadar ciddiye aldiklarini gosterir bence Olur diye atlamadilar en azindan...
shanghai isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2008   #10
adam smith
Kıdemli Üye

Alıntı:
shanghai´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bugun gittim bu okula gorusmek icin ve cok begendim tutumlarini.Ayda yilda bir kursu begendim ondada benim seviyeme uygun sinif yok suan diye reddedildimAralik ayinda acilabilirmis...Ama su hosuma gitti ben israrla bir alt seviyeye katilmak istedigimi soylememe ragmen kabul etmediler buda isi ne kadar ciddiye aldiklarini gosterir bence Olur diye atlamadilar en azindan...
önemli olan zaten senin beğenmen eğer beğendiysen git bence..

Seçenekler
Stil