Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

Rezervasyon Sorunu - EASYJET

Seçenekler Stil
Alt 09.03.2009   #1
sselcuk
Üye

Yazılar: 97
Rezervasyon Sorunu - EASYJET

Selam arkadaşlar,

Geçtiğimiz cuma sonunda vize başvurusunu yaptım

Danışman ofis gidiş dönüş bilet rezervasyonu koy diye tutturmustu evrakların içine, bende tuttum easyjetten 9 nisan gidiş 18 ekim donuslu bilet rezerve ettim, şimdi bu rezervasyonu iptal etmeye calısıyorum olmuyor, yok yani öyle bi seçenek rezervasyon ayırtma demek değilmi?, direk almışmı oldum bu bileti?, hsbc kredi kartıyla yapmıstım işlemleri , ekstrede gorunmuyor ama onay bekleyen harcamalar diye gorünüyor, bu bilet için check in yapmazsam bilet parasını almıcaklarmı benden yoksa su mu içmem gerekiyor bu biletin üzerine?
onay bekleyen den kasıt ne ola ki?
işin sinir bozucu diğer yanı evrakların içine koymayıda unuttum mereti aceleye geldi dalmışım haybeye aldık (: zaten vize basvurusunu yaptıgımız yerde elime verdikleri kagıtta ucak biletinizi almayın yazıyor, bu danısman ofisleri ne yapmalı bilmiyorum acıkcası.
sselcuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009   #2
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
low cost firmalar reservasyon yapmaz direk bileti alırsın malesef bileti aldın.bileti geri vermessin ama tarihi ve ismi belli bi ucret karsılıgı degistirebilirsin!30 pound veya 35 euro olması lazım.malesef bazı acentalar bilet satmak icin yanlıs yonlendiriyor.vize sayfasındada var kesinlikle bilet almayın kesinlesmedikce diye aynı olay noter onayı ve bazı belgelerin ingilizce tercumesindede gecerli.dostum umarım vizeni alırsın ve iyi bi ucus yaparsın eger sonuc gecikirse bence tarihi ileri at veya bileti satarsın
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009   #3
sselcuk
Üye

tesekkur ederim bilgi için. belkide bu bi işarettir 6 martta yapmıstım vize basvurusunu belki 9 nisana yetişebilirim
Alt 10.03.2009   #4
alim
Üye

Yazılar: 47
valla ben 27 şubata başvuru yaptım 5 martta sonuçlandı olumlu mera ketme çıkar inş. hatta turist vizesi beklerken öğrenci vizesi çıktı. 6 aylık başvuru yaptım 9 aylık vize vermişler
alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009   #5
sselcuk
Üye

evet alim az önce gordum hayırlı olsun seinde cıkmıs baska bir arkadasa cıkmıs bir haftada, 9 nisana yetişirmiyim diyordum bu gidişle belki 9 nisanı erkene bile aldırma durumu olucak tabi onay alırsa vize
Alt 12.03.2009   #6
ececeren
Üye

Yazılar: 48
selçuk çok hoşsun walla rezarvasyon yaptm diosn bide kredi kartıylaozzy nin dediği gibi bileti aldn dönüşü bile açık bilete çevirttir biraz fark ödersn bu işlemi bi an önce yap süre yaklaştıkça ödeyeceğin miktar artar...nası olsa easyjetten herzaman bilet bulabilirsn..
ececeren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2009   #7
sselcuk
Üye

Ya hep danışman yüzünden, gecenin bi yarısı rezervasyon yaptırıyım diye kastım sabah evrakları teslim edicektim, o arada kaynadı işte, kredi kartı bilgilerini kolpa dan alanlara karşı önlem olarak soruolar sandım :/ çok safım sanırım eğer vize çıkarda gidersem londraya çekeceğim var anlaşılan
yok açık bilete çevirme olayıda baktım bayaa birde olmuyor.
Ne bahtsızmışım vize de çıkmadı daha,bi kaç arkadaşın 5 6 günde belli oldu daha bizimkinden ses seda yok :/

Seçenekler
Stil