İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

RESIDENCE PERMIT Lutfen YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seçenekler Stil
Alt 22.10.2007   #1
legendback
Çaylak Üye

Yazılar: 4
RESIDENCE PERMIT Lutfen YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herkese merhaba arkadaslar, araniza yeni katildim. Benim sorum olacak, yardimci olacak varsa simdiden tesekkur ediyorum.

Ekim 2002 ve Agustos 2006 yillari arasinda Ingilterede ogrenci olarak yasadim, universiteyi bitirdim ve su an Turkiyedeyim. Ilk yil ve 2.yil Ogrenci vizesi olarak uzattim ve 2005 te tekrar vize basvurumda RESIDENCE PERMIT verdiler ama Limited To LEave EKim 2006`yi gosteriyordu, sanirsam Gecici oturma izni vardi. Sorum simdi tekrar Londra`ya donmek istiyorum, bu vize geri giris yapmama yardimci olur mu yani ne gibi yollar izlemem gerekiyor.

Herkese bol sans ve Iyi gunler
legendback isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007   #2
Mete_
Üye

Yazılar: 82
Bende nasil turkiyeye donsem diye dusnuyorum sende buraya

Neyse univ okudugun icin artik oyle ing kurs ayaklarina gelemessin buraya bunu biliyosundur zaten sana onerim

MBa, master yapman bu sekilde rahat donus yaparsin buraya veya
Is basvurulari randevu verirler gorsume icin kisa bir vize alabilirsin sonra ise kabul edilersen work pemit falan filan uzun vize alirsin

Ama maalesef bir nedenin olmadan adami bu ulkeye almiyorlar en gozde 2 secenek budur.

Bide noldu niye donuyon, ben tukiyeye giderim ingilteyere doniyim derim, ingiltere gelincede yeter artik turkiyeye dinoyim deirm

Daha fazla bilgiyi acentalar verir bu arada, ama sanmiyorum onlarda ekstra bir seyler soylesin.
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil