Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

PROFOSYONEL TURİZM EĞİTİMİ

Seçenekler Stil
Alt 24.12.2006   #1
BERKANT
Çaylak Üye

Yazılar: 1
PROFOSYONEL TURİZM EĞİTİMİ

MERHABA. BEN 2 YILLIK ÖN LİSANS PROĞRAMI MEZUNUYUM. BÖLÜMÜM TURİZM VE SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ. ŞİMDİ İNGİLTEREDE MESLEĞİM ÜZERİNE ULUSLARARASI BİR SERTİFİKA YA DA DİPLOMA ALMAK İSTİYORUM. NE YAPMAM GEREKLİ. TESEKKÜRLER.
BERKANT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007   #2
captain88
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Berkant bey merhaba,
Önünüzde iki secenek mevcut;
1- Eğer GPA(not ortalama)niz iyiyse ve ielts 6.0 veya toefl cbt213 alacak kadarda ingilizceniz varsa İngiltere'deki ünilere müracaat edilip 2.sınıftan başlama şansınız olabilir ve toplam 2 yıl okuyarak üniversite mezunu olabilirsiniz(denenmesinde fayda gördüğüm bir yoldur)

2- Mesleğinizle ilgili PG sertifika veya Diploma kurslarına katılamayı deneyebilirsinzi ki buda size uluslararaı arenada yine tanınırlık sağlar.
Bu konuyla ilgili alternatifleriniz oldukca fazla.
captain88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009   #3
Muzurcu
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Exclamation ACİL YARDIM!Normal dil okulu mu yoksa sertifika programı mı?

Merhaba arkadaşlar,

Bana fikir verebilirseniz çok sevinirim kararsız kaldım.Normalde Kaplan Aspect Oxford a ön kayıt yaptırdım 7 aylık General English programı için.İngilizce upper intermadiate seviyesinde belki orda intermadiate olarak geçerli olabilir.6 senelik turizm tecrübem var ve şuan bir otelde ön büro müdürü olarak çalışıyorum.Aslında iyi düzeyde günlük ingilizce konuşabiliyorum.Diploma ve sertifika programlarını araştırdım Oxford House College in
CAREER COURSES: ENGLISH PLUS TRAVEL TRAINING adı altında 3-6-9 aylık sertifika kursları var ve katılım koşulu intermadiate seviyesinde ingilizce istiyorlar.Sizce böyle bi.r programa mı kayıt olmalıyım yoksa ilk kararım mı iyi lütfen yardımcı olun.

Teşekkür ederim
Muzurcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2009   #4
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Katılıytorum captaın88

Alıntı:
berkant´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba. Ben 2 yıllık ön lisans proğramı mezunuyum. Bölümüm turizm ve seyahat işletmeciliği. şimdi ingilterede mesleğim üzerine uluslararası bir sertifika ya da diploma almak istiyorum. Ne yapmam gerekli. Tesekkürler.
captaın88 arkadasıma katılıyorum ... Keske sızın durmunuzda olsaydım dıyorum amam ıs ıseten gectı bır kere . Ne yapalım...!!! Bak hnc yerıne zaten ıkı yıl on lısans mezunusun - hnd basvurusunda bulun .. Ve belkı bır yıl daha ekleyerek master yapma sansınıda elınde tutarsın artı ıelts sorun olur onuda herkez gıbı bır kursla kapatırsın ?(hıgher natıonal dıploma) ıcın basvuracaksın ve sana tavsıyem durumun varsa metropolıtan unıversıty - uzerınde bıraz dur .. Aslında cok sayıda unıversıte var ... Benım tercıgım oradan yana .. olurdu!!

Konu Filanguage tarafından (26.08.2009 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2009   #5
rzy
Üye

Yazılar: 33
Alıntı:
Filanguage´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
captaın88 arkadasıma katılıyorum ... Keske sızın durmunuzda olsaydım dıyorum amam ıs ıseten gectı bır kere . Ne yapalım...!!! Bak hnc yerıne zaten ıkı yıl on lısans mezunusun - hnd basvurusunda bulun .. Ve belkı bır yıl daha ekleyerek master yapma sansınıda elınde tutarsın artı ıelts sorun olur onuda herkez gıbı bır kursla kapatırsın ?(hıgher natıonal dıploma) ıcın basvuracaksın ve sana tavsıyem durumun varsa metropolıtan unıversıty - uzerınde bıraz dur .. Aslında cok sayıda unıversıte var ... Benım tercıgım oradan yana .. olurdu!!
mrb turizmle ilgili sertifıka programları ve okulları araştırıyosun .ingilteredemisin bilmıyorum am bu ay sonu gıbı bende ingiltereye gitmeyi planlıyorum.eger bıldıgın programlar varsa bılgılerını paylaşabılırmısın beınmle.teşekürler
rzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010   #6
dilekyk
Çaylak Üye

Yazılar: 1
twes...ama nasıl??

turizm otelcilik meslek yüksekokulu mezunuyum.hem dilimi geşitirmek, hem de iş olanaklarımı arttırmak için twes başvurusu yapmak istiyorum.bana yardımcı olur musunuz..yol gösterirseniz sevinirim
dilekyk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil