Ewet arkadaşlar premier lig bu hafta itibariyle iyice kızıştı.Ve de 3 takım kıyasıya mücadele veriyor.Geçen yılın şampiyonu ve kadrosunu koruyon üstüne forvetini berbatovla güçlendiren Sir alex fergusonlu manchester mi,
yıllardır benitezle artık ligde de şampiyonluk arayan bebek yüzlü(torres) forvetiyle Liverpool mu, bu sezon takımın başına scolariyi getirerek pozitif futbolun ilk adımları atılan fakat şimdiye kadar oynanan futboluyla hayal kırıklığı yaratan chealse mi?Sizce şampiyon kim olacak.
chelsea ile mancester gene cekisir...hizli giden at Liverpool ilerde nal toplamaya baslar(hizli giden atin ..olur hesabi)..2 mac eksiyle 3 sirada M.utd en buyuk aday yine..(gonlum Chelsea der)...bence M.utd again....
Konu yilmaz-torquay tarafından (12.01.2009 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
Ben tecrübesiyle oturmuş kadrosuyla ve de en önemlisi ronaldo faktörüyle manchesterın şampiyonluğa uzanacağını düşünüyorum.ikinci de liverpool olur.Chealse nin forveti yok drogba çok formsuz anelkanın da santrofor yükünü kaldıramayacağını düşünüyorum.
Yalnız olur da ronaldoya bişe olursa vay manchester ın haline..
C.Ronaldoyu sevmem ama burda bi dream team yaptik arkadaslar arasi..10 kisi..su an 4.ncu siradayim...GK-1 gomez(tot)defence--2brown(man)3turner(hull)4caggaher(L.pool)5melcihot (wigan)-middfelder-6deco(chelsea)7ronaldo(man)8diarra(p.mouth..real madrid)--forvet9TUNCAY(M.BORO)10ANELKA(CHELSEA)11CAREW(A.VI LLA)
sezon sonu kimin takimi gelirse kose oluyo o yuzden Ronaldo diyoz....