İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 15.02.2010   #1
mecberimesai
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Polis Kaydı

Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır Brighton dayım dil kursu için. Yedi ay kalıcam. Okulumdaki danışman polis kaydını bir aya kadar yaptırsam olur önemli değil dedi. benden önceki giden bi arkadaş çıkışına 2 ay kala yaptırmış ama benim içim rahat değil. Burda bulunan ya da bulunmuş arkadaşlar bu kaydı ne zaman ve nasıl yaptırdıklarını yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler.
mecberimesai isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2010   #2
londonboy
Üye

Yazılar: 71
vizenin ustunde yazmasi lazim.benimkinde 1 hafta die acikca yaziyordu.gelir gelmez de yaptirdim.
londonboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2010   #3
Mr.Karsiyaka
Üye

Yazılar: 89
Alıntı:
londonboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vizenin ustunde yazmasi lazim.benimkinde 1 hafta die acikca yaziyordu.gelir gelmez de yaptirdim.

gelir gelmez yaptırmak en iyisi.. zaten önce arayıp randevu alıyorsun, telefon numarasını bilmiyorum.. onlar sana belli bir süre sonraya randevu veriyor, okuldan hallederler.. bu arada türkiyeye falan çıkarsan geri geldiğinde neden yaptırmadın diye sorar, isterse bir daha almaz bile sen yaptır, £35 gibi de bir ücreti var, soyuyolar bizi resmen
Mr.Karsiyaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2010   #4
asklepios
Kıdemli Üye

Yazılar: 156
Alıntı:
Mr.Karsiyaka´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gelir gelmez yaptırmak en iyisi.. zaten önce arayıp randevu alıyorsun, telefon numarasını bilmiyorum.. onlar sana belli bir süre sonraya randevu veriyor, okuldan hallederler.. bu arada türkiyeye falan çıkarsan geri geldiğinde neden yaptırmadın diye sorar, isterse bir daha almaz bile sen yaptır, £35 gibi de bir ücreti var, soyuyolar bizi resmen
)) Siz olmazsaniz bu ulke batar be..Bizde calisiyoruz vergi diye bizden aliyorlar,calismayan ingilizlere veriyoruz,bebeklere gelecek hazirliyoruz )
asklepios isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2010   #5
Firat22
Çaylak Üye

Yazılar: 14
polıs kaydı

polıs kaydı olmadan calısılmıyo bılıyorum pazar gunu geldım londraya daha onceden de dıl kursu ıcın gelmıstım polıs kaydımı ıstedıler yanımda getırmeemısım annemdem ıstedım yoksa yapmıyolar neysekı dun geldı nugun hemen yaptırıcam 7 is gunu bılıyorum ben o yuzden stres yaptım. acentamda sorun yasama yap dedı.oradakı polıste baya sorun yasadık
Firat22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2010   #6
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
Arayıp randevu almak diyosunuz ama doğru düzgün ingilizcesi olmayan nasıl anlatacak telefonda derdini...
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2010   #7
Mr.Karsiyaka
Üye

Yazılar: 89
Alıntı:
Palmyra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arayıp randevu almak diyosunuz ama doğru düzgün ingilizcesi olmayan nasıl anlatacak telefonda derdini...
o yüzden dedim ya okuldan hallederler diye
Mr.Karsiyaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010   #8
emoush
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Alıntı:
Firat22´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
polıs kaydı olmadan calısılmıyo bılıyorum pazar gunu geldım londraya daha onceden de dıl kursu ıcın gelmıstım polıs kaydımı ıstedıler yanımda getırmeemısım annemdem ıstedım yoksa yapmıyolar neysekı dun geldı nugun hemen yaptırıcam 7 is gunu bılıyorum ben o yuzden stres yaptım. acentamda sorun yasama yap dedı.oradakı polıste baya sorun yasadık
polis kaydı için ne gerekiyo ki acentadan bana 2 fotoğraf yeter dedi ne götürdün ki sen anneneden istediin ne
emoush isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010   #9
mcclane
Üye

Yazılar: 66
Thumbs up polis kaydi

polis kaydini 1 hafta icinde halledin eger bu ulkede kalmak vize uzatmak istiyorsaniz. 1 haftayi gecirirseniz vize uzatmada problem yasarsiniz ancak geri donus yapacaklar icleri rahat olsun.)
mcclane isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2010   #10
Urartu
Üye

Yazılar: 97
Alıntı:
Palmyra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen moralini bozma ben daha dün yaptırdım. bindim underground a siyah line da borough' a gidiyorsun girişte bir bankalardaki gibi sayı veriyorlar onu alıyorsun oturup bekliyorsun 15 dk felan hallediliyor dil bilmene gerek yok randevu almanada. daha dün yaptırdım 34 paund da para ödüyoruz.
Urartu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil