arkadaşım panik yapma 7 gunun var , eğer elınde trdeyken gonderılen acceptance letter yanı kabul belgen varsa pasaportunla gıtmen yeterli ama yoksa okuldan bu belgeyı al ve içinde kalcagın adresın yazılı olmasına dikkat etmen yeterli 34 pound odıceksın başarılar dilerim
erken gitmeni tavziye ederim saat 9-10 gibi gidersen sira gelir.. bilmiyorum belki benim gittigim gun fazla sira olabilir. ama saat 4 civari bir saatte kapaniyor.. ben 10 da gittim 2 gibi isim bitti cok sira vardi... kaldigin yerin adresinin yazili oldugu bir belge birde pasaportun yeterli olur... (gerci sadece pasaport yeterli kaldigin yerin adresinide ogrenip bir yere not alsan sorun cikacagini zannetmiyorum.. )
-----------------------------------------------------
adres degisikliginden sonra tekrar police office gittim fazla sıra yoktu 1 saat içinde islemlerim bitti..
Konu caneration tarafından (31.12.2008 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
hic acele etme ben geldikten 1.5 ay sonra gittim yaptirdim onda da eve zarf gelmis bi belge ve pasaportu yeniden istemisler 2 hafta oldu geleli ona da gidecem hala
4-5 gunlugune londrada olacagim,arkadasta kalmayi dusunuyorum,turist vizem var
acaba registration gerekiyormu?
Merhaba kardesim
Turist vizesiyle giris yaptigin taktirde polise gitmen gerekmiyor.Senin nerede kalicagin ve gerekli sorular zaten sana giriste sorulacak.Sen dort gunde kalsan 6 ayi da burda doldursan polis e gitmen gerekmiyor.
Onemli nokta
Turist vizesi en az 6 aylik encok 10 senelik verilir.SAYET 10 senelik 5 senelik veya 2 senelik turist vizeleriyle uk de birseferde 6 ay kalma hakkiniz var daha sonra giris cikis yapma zorunlulugu vardir.
Eyvallah
bende bugün gittim polis kaydı için 6.günümdü pasaportumu aldılar 7 gün içinde aricaz gelir alırsın dediler 34pound ödedim. bi de kaldığım yerin adresini falan sordular o kadar.. bi problem yok di mi bilen arkadaşlar cevaplayabilr mi plsss
Konu dilge tarafından (16.12.2008 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
bende bugün gittim polis kaydı için 6.günümdü pasaportumu aldılar 7 gün içinde aricaz gelir alırsın dediler 34pound ödedim. bi de kaldığım yerin adresini falan sordular o kadar.. bi problem yok di mi bilen arkadaşlar cevaplayabilr mi plsss
pasaportunun alinmasi ilginc geldi bana?? ilk defa duydum diyebilirim pasaportun alindigini