İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 31.07.2008   #1
berivan
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Question pişman mısnız?

arkadaşlar siz ingilterede yaşayanlar acaba orda olduğunuz için pişman mısnız yoksa iyi ki gelmişim mi diyorsunuz yda sizce türkiye mi ingiltere mi yaşam koşulları bakımından ..?
berivan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #2
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
Alıntı:
berivan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar siz ingilterede yaşayanlar acaba orda olduğunuz için pişman mısnız yoksa iyi ki gelmişim mi diyorsunuz yda sizce türkiye mi ingiltere mi yaşam koşulları bakımından ..?
bu biraz ne amaçla geliceginle alakalı ben dil için burdayım hiç pişman falan değilim zorlugu cok ama ben severim yeni şeyleri. insanın sabrını gücünü ve iradesini oldukça zorluyor başlarda ama yasanması gereken bir tecrübe bence. ha burda ömrünü geçirir misin dersen tabiki hayır insanın vatanı söz konusu oldugunda nasıl kıyaslayabilir baska bir milletle hangi bakımdan olursa olsun tabiki Türkiye bu ne biçim soru..
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #3
jerax01
Çaylak Üye

Yazılar: 7
forever turkey..
jerax01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2008   #4
eros
Üye

Yazılar: 80
turkiye`yi ozlemek

ingiltere`ye gelmeyi dusunen arkadaslar cevrenize arkadaslariniza en sevdiklerinize soyle bir bakin.cunku herseyi cok ozleyeceksiniz.sahsen ben turkiye`yi cok ozluyorum.buradaki insan iliskileri cok farkli.eger birde ilk geldiginde kimseyi tanimiyorsan o daha kotu.neyseki ben sansliydim.
en yakin arkadasim buradaydi.ama bircok arkadas malesef bunalimda.cunku burada turkiyedeki gibi bir arkadas cevresi bulamazsiniz.eldeki imkanlar kisitli eger yabancilarla ayni ev paylasiyorsaniz temizlikle alakali problemlere hazir olun.hepsi boyle degil tabi.ama hicbirsey kendi evinizdeki gibi olmuyor.o yuzden buraya gelmeden herseyin tadini cikarin.ozelliklede uzun kalmayi dusunen arkadaslar.bunlarin yaninda tabiki guzel taraflarida var.ama hicbirsey guzel ulkemin yerini tutamaz.
eros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2008   #5
zeyneppppppp
Üye

Yazılar: 76
evet cok iyi düşünün hersey farklı helekı ınsanlar olesne gunlukyasıolar arkadaslık yok dostluk kavramı uzak ustune genelı pıslık ıcınde yasıo ben telefona yapıstımherkesı ozledm en sevmedıgımbıle buranın en ıısı olur o derece ama yasam dersenız ınsana saygı var hersey duzenlı sıstemlı ınsan oldugunuzu hıssedebılırsınız
zeyneppppppp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2008   #6
Shrewsbury_Lad
Çaylak Üye

Yazılar: 17
arkadaşlar ben şuan türkiyede tatil yapiyorum ingiltereye geri gitmek istemiyorum bana göre türkiye daha güzel bak arkadaşlar beni inanın lütfen hayyatınız boşa gitmesin
Shrewsbury_Lad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil