arkadaşlar siz ingilterede yaşayanlar acaba orda olduğunuz için pişman mısnız yoksa iyi ki gelmişim mi diyorsunuz yda sizce türkiye mi ingiltere mi yaşam koşulları bakımından ..?
arkadaşlar siz ingilterede yaşayanlar acaba orda olduğunuz için pişman mısnız yoksa iyi ki gelmişim mi diyorsunuz yda sizce türkiye mi ingiltere mi yaşam koşulları bakımından ..?
bu biraz ne amaçla geliceginle alakalı ben dil için burdayım hiç pişman falan değilim zorlugu cok ama ben severim yeni şeyleri. insanın sabrını gücünü ve iradesini oldukça zorluyor başlarda ama yasanması gereken bir tecrübe bence. ha burda ömrünü geçirir misin dersen tabiki hayır insanın vatanı söz konusu oldugunda nasıl kıyaslayabilir baska bir milletle hangi bakımdan olursa olsun tabiki Türkiye bu ne biçim soru..
ingiltere`ye gelmeyi dusunen arkadaslar cevrenize arkadaslariniza en sevdiklerinize soyle bir bakin.cunku herseyi cok ozleyeceksiniz.sahsen ben turkiye`yi cok ozluyorum.buradaki insan iliskileri cok farkli.eger birde ilk geldiginde kimseyi tanimiyorsan o daha kotu.neyseki ben sansliydim.
en yakin arkadasim buradaydi.ama bircok arkadas malesef bunalimda.cunku burada turkiyedeki gibi bir arkadas cevresi bulamazsiniz.eldeki imkanlar kisitli eger yabancilarla ayni ev paylasiyorsaniz temizlikle alakali problemlere hazir olun.hepsi boyle degil tabi.ama hicbirsey kendi evinizdeki gibi olmuyor.o yuzden buraya gelmeden herseyin tadini cikarin.ozelliklede uzun kalmayi dusunen arkadaslar.bunlarin yaninda tabiki guzel taraflarida var.ama hicbirsey guzel ulkemin yerini tutamaz.
evet cok iyi düşünün hersey farklı helekı ınsanlar olesne gunlukyasıolar arkadaslık yok dostluk kavramı uzak ustune genelı pıslık ıcınde yasıo ben telefona yapıstımherkesı ozledm en sevmedıgımbıle buranın en ıısı olur o derece ama yasam dersenız ınsana saygı var hersey duzenlı sıstemlı ınsan oldugunuzu hıssedebılırsınız
arkadaşlar ben şuan türkiyede tatil yapiyorum ingiltereye geri gitmek istemiyorum bana göre türkiye daha güzel bak arkadaşlar beni inanın lütfen hayyatınız boşa gitmesin