slm arkadaslar
ben iskoc bir bayanla evlendim.2 yillik evlilik vizem var
nereye basvurmam lazim
nedir bu life in uk
orda dil testi yapiyorlarmi
permenent visa icin ne yapmam lazim
ne tur evraklar lazim
ne tavsiye edersiniz
yardimci olacak herkese tsk ederim
slm arkadaslar
nereye basvurmam lazim
nedir bu life in uk
ne tur evraklar lazim
ne tavsiye edersiniz
yardimci olacak herkese tsk ederim
oncelikle bu vizeyi alabilmen icin 2 yillik evlilik surecini tamamlaman lazim. UK life test denilen bir zimbirti cikti simdi o sinavi da vermek zorunlulugu war. dandik sorulardan ibaret olan bir sinav. onu gectikten sonra Vizenin Bitime 1 ay kala, bitmek uzere oldugunu beyan edip homeoffice ten randevu aliyorsun ve belirtilen gunde orada esinle beraber hazir oluyorsun. esinin pasaportuyla beraber seni support edecegi bir mektup istenir. ve bu 2 yil sure zarfinda senin bu ulkede naptigin arastirilir bu nedenle uzerine ne kadar fatura varsa, calismis oldugun islerden almis oldugun ne kadar payslips lerin warsa goturmeni tavsiye ederim. sonra hersey yolunda giderse pasaportuna yeni visa basiyorlar ve uzerinde INDEFINITE yazar.
indefinite leave to remain in the UK
[quote=galant;3470]slm arkadaslar
nereye basvurmam lazim
nedir bu life in uk
ne tur evraklar lazim
ne tavsiye edersiniz
yardimci olacak herkese tsk ederLife in the uk testi gecmeniz sart size kitap getirtebileceginiz bir telefon numarasi verebilirim 07701060678 bu numarayi ararsaniz muazzam bir kitap alabilirsiniz veya Londra daysaniz numarasini verdigim arkadasin kursuna gidebilirsiniz. Sinavi gecinceye kadar ugrasiyorlar ve sinavi gecmenizi garanti veriyorlar. Ben bugun suresiz oturumu aldim, darisi sizlerin basiniza
suresiz oturum aldik diyelim ayrica vatandaslik yani ingiliz pasaportu icin ne kadar beklememiz ve neler yapmamiz gerekiyor?bu konuda bisi biliyormusun....henuz 1 ay oldu geleli esim yabanci oldugundan ingilizcemde kotu oldugundan haklarimi hic bilmiyorum...
suresiz oturum aldik diyelim ayrica vatandaslik yani ingiliz pasaportu icin ne kadar beklememiz ve neler yapmamiz gerekiyor?bu konuda bisi biliyormusun....henuz 1 ay oldu geleli esim yabanci oldugundan ingilizcemde kotu oldugundan haklarimi hic bilmiyorum...
Eyer bir Ingilizle evliyseniz ve surekli oturumunuzu aldiysaniz, surekli oturumu aldiktan 1 yil sonra, hala ayni kisiyle evli oldugunuzu varsayarak, Ingiliz vatandasligina basvurabilirsiniz.