Arkadaşlar 2 aylığına Peacehaven e geliyorum EF dil okuluna( meşhur iskele civarında ) yakınmı.durum nedir bilen varmı .
bide maddi açıdan değilde grammer amaçlı kaçak göçek çalışmak istiyorum.Lakin kurs saat 2 de bitecek sonrasını çarşı pazar yapmak istemiyorum konuayım derdindeyim.
fikri olan ?????
haluk arkadaşım 2 aylığına gidiyorum demişsin. İngilizcen bilgin var sanırım eğer ingilizcen yok ise zaten ingilterde geçirdiğin süre senin için tatilden öte geçmez.. İngilizcen var ise pratik yaparsın bunun içinde benim sana tavsiyem kaçak göçek olayını boşvar.. Çükü olaki yakalanırsan bir şekilde pasaportuna siyah bir mühür basıyorlar ve sınırdışı ediliyorsun .. Bu sana daha sonra yapacağın vize baş uruluarında sıkıntı çıkarıyor. vize alamasın demiyorum ama çok zor.. Hani 1-0 yenik başlamak diye bir tabir vardır. böyle bir durumda bu senin için 2 yada 3 - 0 olacak Dediğim gibi kaçağı göçeği boş ver git 2 ay ingilizceni geliştir. Okulun yaptığı sosyal aktivitelere git türkler dışında diğer insanlar ile arkadaşlık kur gez toz 2 ay hem tatilyap hem pratik..
sağolun arkadaşlar.
çalışmayı unuttum gitti.
şu an intermediatedeyim 2 ayda ne olur cozutmazsak.
VARMI İSTANBULDAN Bİ İSTEĞİNİZ.
YAHU BİDE BAGAJIM 25-30 KG. OLDU HAVA 2 AY NASIL OLURKİ ORALARDA.KALINLARI ALMAYAYIMMI DOSTLAR NE DERSİNİZ.