selam ben hollandadan biz 5 gunlugune Londraya geziye geliyoruz
Londranin icinde bir otelde kalacagiz.
Simdi Hollandalilar icin yeme icme sorun degil onlar herseyi yiyo
ama ben degil tabi onun icin merak ettim acaba Londra icinde turk donerciler felan varmi
mutalaka vardir tabi ama tavsiye edebilecegniz yerler varsa lutfen yazinnn ac kalmiyim oralarda
Haydinn byee
merhaba turklerin cogu kuzey londra bolgesinde yasiyor.manor house-woodgreen ve stock newington arasinda.geldigin zaman herhangi bir underground istasyonundan 1 tane tube map al.piccadilly line uzerinde manor house ve finsburypark ve woodgreen istasyonlarini goreceksin.woodgreen gelismis bir yer istasyona cok yakin en az 3 tane turk restorani var.finsbury park istasyonunda harput kebap var.cok temiz biryer.eti baska yerden almiyorlar.kendileri kesim yapiyor sanirim.istasyondan ciktiginda cadde uzerinde hemen yolun karsisinda gorebilirsin.manorhouse istasyonundan ciktiktan sonra woodgreen tarafina giden herhangi bir otobuse binip(ornegin 29 numara)5 dakikada harringay bolgesine gidebilirsin.her tarafta restoranlar var.benim tavsiyem antepli`ye gidin.lahmacunu guzel.tatlilardan kunefe cok iyi.tavsiye ederim.