Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

pasaportu beleşe getirmenin yolu!!!

Seçenekler Stil
Alt 24.07.2010   #1
cihat6000
Üye

Yazılar: 43
pasaportu beleşe getirmenin yolu!!!

Mrb arkadaşlar ben geçen sene üniversite son sınıfa geçmiştim, üniversiteye londradaki dil kursunun belgesini gösterdim ve üniversiteden bana belge verdiler, aldığım belgeyi emniyete götürerek 1 yıllık ücretsiz pasaport aldım, şimdi okul bitti ve belgeyi şimdi okula götürsem pasaportu yine ücretsiz uzatabilir miyiz bilen var mı? bu arada pasaport uzatma ücreti ne kadar?
cihat6000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010   #2
kpazen
Üye

Yazılar: 90
hayır uzatamassın. cunku o belgeyi bölüm baskanı falan imzalıyor dolayısıyla senınkını imzalamayacak.

Ayrıca yanlıs bilgilendirme olmasın, defter parası ödeniyor sadece harçtan muaf oluyorsunuz böyle durumlarda.
kpazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010   #3
cihat6000
Üye

Yazılar: 43
Alıntı:
kpazen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır uzatamassın. cunku o belgeyi bölüm baskanı falan imzalıyor dolayısıyla senınkını imzalamayacak.

Ayrıca yanlıs bilgilendirme olmasın, defter parası ödeniyor sadece harçtan muaf oluyorsunuz böyle durumlarda.
evet zaten bu defter parası değil 1 yıllık harç parasıydı, bilgi verdiğin için teşekkürler.....
cihat6000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil