Arkadaslar benim pasaportun suresi 2010 agustos ayinda bitiyor fakat benim pasaport su an kullanilan pasaport , ve pasaportlar 1 haziranda degisiyormus bu durumda peki biz eski pasaportlari ne yapcaz , ve ustundeki vizeler ne olcak , londradan mi basvurmak lazim yoksa turkiyeye mi donmek lazim sizce ne yapmaliyim
Halen kullanılmakta olan pasaportlar 2015 yılına kadar geçerli olacak. diyor ...
o zaman hemen almak lazım 1 ,2 ay sonra bile gidecek olsak.. çünkü baya pahalıya geliyor 1000 tl gibi bir rakamdan bahsediliyor şaka gibi ....
Halen kullanılmakta olan pasaportlar 2015 yılına kadar geçerli olacak. diyor ...
o zaman hemen almak lazım 1 ,2 ay sonra bile gidecek olsak.. çünkü baya pahalıya geliyor 1000 tl gibi bir rakamdan bahsediliyor şaka gibi ....
cok pahali cooookkk resmen somuruyolar aynen dediign gibi saka gibi bisey
buda hukumetin yeni vurgun plani gibi tipki melih gokcegin baskentliye kakaladigi milyon dolarlik su saatlerine benziyo , yakinda PASAPORT VURGUNU diye manset olurlarsa gene sasirmayin , biktirdilar vallahi billahi yeter artik dusun milletin yakasindan pis kan emiciler ya
~En azindan 2015 e kadar eski pasaportlari kullanabiliyormusuz , zaten o tarihte Allah kismet ederse cifte vatandasligi almis oluruz , yine de guzel paylasim sagol ( bu arada email attim haberin olsun ) ~
Bu arada ingiltereye gelecek arkadaslar , ileride pasaport suresini uzatmak icin mutlaka Askerlik Terhis belgesini getirsinler ( settlement spouse vize alanlar ) , cunku Londra Turk konsoloslugu Terhis belgesi istiyor pasaport tarihini uzatmak icin ~