Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

Oyster card vs London Pass with travel???

Seçenekler Stil
Alt 26.09.2008   #1
KiLL4YOU
Çaylak Üye

Yazılar: 12
Oyster card vs London Pass with travel???

Arkadaşlar Londra'da geçireceğim bir haftalık süre için ulaşımın problem olmaması için şimdiden araştırmalara başladım..

Oyster Card varmış heryerden bulma şansımız var ama zone lara gore ayrılıyormuş sanırım.Pek çok yere gezecek biri için almak ne kadar mantıklı olabilir onu bilmiyorum.

Bir de London pass with travel diye birseye rastladım.

Internetten satın alıyorsunuz belli turistik yerlere giriş kartı ;travel olanında 1-6 ya kadar zonlarda her turlu ulaşım da dahil gozukuyor.

bunlarla ilgili yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim..

son soylediğim 100 kusur paunda gelio (entrance ve travel dahil) 6 gunluk gereksiz derseniz baska yollar ararım...

Teşekkürler
KiLL4YOU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008   #2
foxmulder
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Londrada sadece oyster kard var. Akbil gibi. Oyster ı her yerden temin edebilirsin. Shoplardan, underground istasyonlarından alabilirsiniz. Sadece kalacağınız ve gideceğiniz yerlerin zonelarını belirleyin ve ona göre ister underground ya da sadece bus pass alırsınız. Underground alırsanız otobusler bedava oluyor. Ama sade bus pass alırsanız undergrounda binemessiniz.
foxmulder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #3
KiLL4YOU
Çaylak Üye

Yazılar: 12
İnternetten araştırdığımda londradaki turistik yerleri de kapsayan london pass card olayı var. ama kullanan birini bulmak grk tabi. saol
KiLL4YOU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2009   #4
england
Çaylak Üye

Yazılar: 20
arkadaşlarlar bende 2 haftalığına dil okuluna gidiyorum. oradaki otobüslerde öğrenci bileti alabiliyormuyum bile var mı ?(daha hesaplı)
england isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil