Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

oxfordda ne yapılırr ? nerelere gidilir? ne yenir:?

Seçenekler Stil
Alt 25.09.2009   #1
nghncy
Üye

Yazılar: 40
oxfordda ne yapılırr ? nerelere gidilir? ne yenir:?

arkadaslar oxfordda neler yapılırr yrdmlarınız ıcın tesekkurler sımdıden
nghncy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2009   #2
vires
Üye

Yazılar: 91
Sabahları college ve müzeler gezilir, akşamlarıda bridge veya kukui ye gidilir. Oxford güzeldir ama 4 haftadan fazla pek çekilecek bir yer değildir.
vires isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2009   #3
begum_e
Üye

Yazılar: 51
bridge cok meshur ama biraz pykieler doldu tam bridge klubunun altinda ve bir arka sokaginda gceleri konaklayabilceginiz ucuz hosteller war 11 pounda geceligi dus falan hersey shared icinde breakfastida var. Bunun disinda gidebilicegin pub tarzi lion var aksamlari bayagi kalablik oluyor pub olsada saat 9dan sonra night clup tarzi aliyor ama pist ve yuksek muzik yok tabiki ama full ingiliz doludur bridge de indian cogunlukta ve zenciler costa starbucks merkezde yolun ustunde .. tarihi yerleri gormussundur zaten cok baska bir ozelligi yok ama bes ay orda kaldim simdi londradayim oxfordu hic bir yere degismem
begum_e isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009   #4
asilten
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Alıntı:
begum_e´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bridge cok meshur ama biraz pykieler doldu tam bridge klubunun altinda ve bir arka sokaginda gceleri konaklayabilceginiz ucuz hosteller war 11 pounda geceligi dus falan hersey shared icinde breakfastida var. Bunun disinda gidebilicegin pub tarzi lion var aksamlari bayagi kalablik oluyor pub olsada saat 9dan sonra night clup tarzi aliyor ama pist ve yuksek muzik yok tabiki ama full ingiliz doludur bridge de indian cogunlukta ve zenciler costa starbucks merkezde yolun ustunde .. tarihi yerleri gormussundur zaten cok baska bir ozelligi yok ama bes ay orda kaldim simdi londradayim oxfordu hic bir yere degismem
merhaba bende 12 gibi dil okuluna başlayacağım oxford'da aile yanı seçtim ilk bir ay yalnız sen hosteller demişsin günlük 11 pound çok uygun bece 1 hafta 77 pound yaparki aile yanı ben 135 pound ödeyeceğim şu hosteller konusunda biraz daha bilgi verebilirmisin yani odalar nasıl tek bir odada mı kalınıyor,temizmi gibi vs..
asilten isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009   #5
angelus
Kıdemli Üye

Yazılar: 139
ben bı kere gıtmıstım.inanılmaz sıkıcı bı yerdı.ben begnmedım yanı.ama benım begenmemem guzel bıyer olmadıgı anlamına gelmez.bırımızmn begenmedıgını baskası begenebılır..
angelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009   #6
nghncy
Üye

maç

[burdaa gs-fb macını ızlıcegımm bı yer var mı
Alt 03.10.2009   #7
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Yazılar: 208
Merhaba

Hostel ucuz kalınacak yer demek.Örnek genelde bir odada birden fazla kişi kalır.(Bu genelde en az 4 kişi vb.) Ayrıca banyo ve tuvalet ihtiyacı diğer odalarla ortak olduğundan (yani kaldığın odanın içinde değil)bence zorlanırsın.Yine aile yanı ama daha uygun fiyatı araştır bence ama fiyatı araştırıken yol ücretine etkisini de dikkate al derim.Herşey gönlünce olsun.
emine turhanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009   #8
copcopyener
Kıdemli Üye

Yazılar: 146
Alıntı:
nghncy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[burdaa gs-fb macını ızlıcegımm bı yer var mı
var internet olan heryer.ama kafe falan yok. internette justintv den izleyebilirsin.
copcopyener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2009   #9
nghncy
Üye

Alıntı:
copcopyener´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
var internet olan heryer.ama kafe falan yok. internette justintv den izleyebilirsin.
tmm cnm saol
Alt 04.10.2009   #10
copcopyener
Kıdemli Üye

Yazılar: 146
gerci 6sliysen internetten de izleme sonuc belli yine!
copcopyener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil