öncelikle merhabalar,aranıza yeni katıldım.site çok doyurucu bir site olmuş.ama ben OXFORD hakkında bilgi istiyorum.bu konuda bir şeye rastlamadım.dil okuluyla gidip 9 ay orada aile yanında kalcam.
evet şimdi oxford hakkında yorumlarınızı ve deneyimleriniizi bekliyorum.bir de aile yanında yaşam nasıldır?
ya malesef ben o arkadaş kadar şanslı deilim çocuk yok ama bir kedi bir köpek bir de belirtilmemiş bir hayvan besleniyor evde:S allahım ne yapacağım ya pazartesi gitcem ama bu durum hayatımı kabusa çevirdi adeta.
bu arada bu belirtilmemmiş hayvan ne olabilir sizce? hamster falan olmasından şüpheleniyorum. ben evde kepi köpek hiç beslememiş bi insanım sevmem de ayrıca
saolasın bugün ailemi aradım bu "kimliği belirsiz" hayvanın aslında olmadıını örendim yuppi aslına bakrsan aile de çok sıcak bi konuşma yaptı bundan dolayı peşin hükümlü davranmayıp da oraya varınca neler olabilceğini görmek isityorum.bakalım neler olacak
ben de hayvan konusunda dikkat et diycektm neslihan. ben de hayvanları severim. neyse ilk hostfamily de bir kedi olduğunu söylediler. severim kedileri de yani. neyse ilk tanıştık oturduk falan hayvan nerde die bakıyorum ben de. en son geldi arka bahçeden birşey. şöyle kaniş büyüklüğünde simsiyah piskopat birşey.. kedigillerden.. neyse evin hanımı hayvanları seviyordun di mi dedi. tabii dedim. bu arada o koccaman şey kucağıma sıçramasın mı??? ıghhhh.. neyse böyle idare ettik biraz.. çok yanaşık hayvan bu. bir gün gene oturuyorum salonda herkes evde. bu atladı gene tuttum ben de aşağı indirdim. evin hanımı demesin mi senin hayvanları sevdiğini sanıyordum die. ben de seviyorum ama şu an onu sevecek durumda değilim dedim. gel zaman git zaman gün gelir devran döner bir gün evde yalnızım bizimkiler ashford a gitmiş. bu arada kedimizin ismi splotch..splotchy geldi gene akşam dolanıyo yanımda birden gene atladı kucağıma.. ben de bunun ensesinden tutup çarptım duvara bi sersemledi sonra kendine gelince tüm hızıyla kaçtı bahçeye. o günden sonra artık splothcy kafasına göre kucağıma atliyamadı. böyle de bir anımdır.
Merhaba arkadaşlar Oxford'ta olan ya da Oxford hakkında bilgisi olan arkadaşlar yrd olabilirler mi?
Oxford nasıl bir yer? Öğrenci şehri olması avantaj mı dezavantaj mı?