İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

oxford house college yada king street college hakkinda

Seçenekler Stil
Alt 07.04.2008   #1
ayfer
Çaylak Üye

Yazılar: 3
oxford house college yada king street college hakkinda

oxford house college yada king street college dil okullari hakkinda bilgisi olan var mi secim yapamadim hangisi daha iyi yada tavsiye edebileceginiz bir baska okul carmi lutfen bilgisi olan yazsin
ayfer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008   #2
fugue
Üye

Yazılar: 41
kingstreetin aksam kurslarina gittim ve 2 ay devam ettim. sunu soyleyebilirim benim icin sadece vakit ve para kaybi noldu. hic birsey alamadim kurstan ama diger programlarini bilemem, genel ingiliczeye gidiceksen eger gelen kisilerin cogu hiccc ingilizce bilmio ve sende geri kaliosun dogal olarak
fugue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #3
e.nacar
Çaylak Üye

Yazılar: 5
slm suanda oxsford house college in karsisinda internet cafedeyim.ben lsi ya gidiyorum benim okul berbat turk orani cok hocalari berbathersey berbat anlayacagin.ama bi arkadasim senin dedigin oxford okulunu tavsiye etti yeniden kaydolacam gorusmeye gidcem iyi bi okulmus ama fazla bilgim yok ama sana solim lsi okuluna sakin gelme
e.nacar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008   #4
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
arkadaşlar Türkiye'de şubesi olan ve türkiye'de kurulmuş olan bir okula İngiltere'de gitmek sizce ne kadar mantıklı bu yüzden bence Oxford House College'a gitmeyin. Eğer kesinlikle bu okula gidecekseniz boşuna İngiltere'ye gitmeyin.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil