Arkadaşlar 27 eylülde ordayım inş verdiğim karar da pişman olmam benim için ip uçları verebilirmisiniz neler yapabılırım orda, aile yanında kalıcam onlar nasıldır...ve tabiki ilk günn ne yapabilirim )
2haftadır oxfordd ym okulum ,oxford school of english ilk günler biraz deşk geldi fkt alışıosun ..gerçi ben aile yanınnd a deil yurtta kalıorum..okulda ilk gün sınv oluosun seviye belirleme amaclı ve speakingine de bakıolar sora okul kurallrı fln anltılıo o gün bitio ertesi gün sınfın belirlenmş oluo ve baslıosun acıkcası burası baya pahalı ve yemekleri kötü ben kendim pişiryorum umrım aileniz güsel yemek yapıodur..ee okul acıısndan cok fzla ispanyol ve çinli var hepsi grup halindeler ve kendi dillerini konusuolar bu kötü bişe :S acıkcası ben hala arkadas edinemedm umrım sizin için hersey güsel olur .. bol şansss
2haftadır oxfordd ym okulum ,oxford school of english ilk günler biraz deşk geldi fkt alışıosun ..gerçi ben aile yanınnd a deil yurtta kalıorum..okulda ilk gün sınv oluosun seviye belirleme amaclı ve speakingine de bakıolar sora okul kurallrı fln anltılıo o gün bitio ertesi gün sınfın belirlenmş oluo ve baslıosun acıkcası burası baya pahalı ve yemekleri kötü ben kendim pişiryorum umrım aileniz güsel yemek yapıodur..ee okul acıısndan cok fzla ispanyol ve çinli var hepsi grup halindeler ve kendi dillerini konusuolar bu kötü bişe :S acıkcası ben hala arkadas edinemedm umrım sizin için hersey güsel olur .. bol şansss
Teşekkürler sana da bol şanslar,umarım çokcana arkadaş edinirsin
Birşey soracağım,Oxforda nasıl ulaşım sağladın,hangi havaalanında indin? bunlardan da bahsedersen çok sevinirim.
o zaman biz edindiğimiz ingiliz arkadaşları birbirimizle tanıştıralımmm )
evet egerkiii siz gelmeden ingilz arkdas ednebilrsem buyuk bi zevkle tanıstırırım oludkça faydalanmk gerek onlrdan cunku buraya gelen bi cok örenci cok az inglce biliyo cok yardımı dokunmuyo yani bize
Teşekkürler sana da bol şanslar,umarım çokcana arkadaş edinirsin
Birşey soracağım,Oxforda nasıl ulaşım sağladın,hangi havaalanında indin? bunlardan da bahsedersen çok sevinirim.
bende tsk ederim
ben thy ile geldm heathrow a indim aslnda easyjet daha uygun ordan bakmanı tavsiye ederm bileti bnm erken burda olmam gerekti oyusden thy ını tercih ettm beni çok korkutmuşlrdı ülkeye girerken çok fazla sorguluolr arıolar tarıolr fln die ama hiç bi sorun yaşamadım polis direk pasaportumu ve okul kabul belgemi sordu okdr sora da geçtim veee ingiltereyeee ayak basmış bulundum ağbimde burda öğrenci bnm o karşıladı beni ama oxford a otobusler var tam hatrlamıorum ama sanırım yarım saatte bir sanırım..tabelaları takip edersen ve bi görvliye sorarsan cok rahat otobuse bınecın yere gidebilrsin ama sanırım aile yanında kalıcaktın onlar ztn seni karşılarlar tabi istersen bölece daha rahat olur senin için
easyjetin daha uygun olduğunu bende duymuştum,vizem çıksın haftaya alırım biletlerimi sanıyorum,erkenden Yanlız easyjet heathrow a inmiyor diye duydum.Evet aile yanında kalacağım,okuldan da karşılama istedim.139 pound alıyorlar karşılamadan da
İnşallah bende de sorgu-sual olmaz
easyjetin daha uygun olduğunu bende duymuştum,vizem çıksın haftaya alırım biletlerimi sanıyorum,erkenden Yanlız easyjet heathrow a inmiyor diye duydum.Evet aile yanında kalacağım,okuldan da karşılama istedim.139 pound alıyorlar karşılamadan da
İnşallah bende de sorgu-sual olmaz
evet easyjet gatwick ya da luton a inio cok bişey farketmez die düşünüorum bu arada pegasus unda var londraya ucakları almadan onada bak derim bazen uygun olablio bu arada ne zaman gelip ne zaman dönüceksn ne kadar kalıcaksın burda ?
evet easyjet gatwick ya da luton a inio cok bişey farketmez die düşünüorum bu arada pegasus unda var londraya ucakları almadan onada bak derim bazen uygun olablio bu arada ne zaman gelip ne zaman dönüceksn ne kadar kalıcaksın burda ?
4 ekimde okulum başlıyor,3 ay kalacağım.
sen ne kadar kalacaksın?