Türkiye'ye dönüyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 15.01.2009   #1
zelish
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Question orange cep tel yrdm pls

Slm arkadaşlar yakında türkiyeye dönüyorum geri gelmemek üzere.
orange dan bir cep teli almıştım iyi bir telefon pasaportumada işlettim ama
bir sorun var şifresi türkiyede kırılamıyor.trde bi çok bu işlerle ugraşan kişilere
gittim olmadı hatta birisi orange dan şifre dahi satın aldı :S
ne yapabilirim bilen biri bana akıl versin
zelish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009   #2
Boshwhere
Üye

Yazılar: 77
Eger orange i arayip telefonu Uk disinda farkli bir hatta kullanmak istedigini bunun iicn unlock code u satin almak istedigini soylersen belli bir ucret karsiligi telefonunu tekrar kullanabilirsin . ben christmas tatili icin Turkiye ye gitmeden Three den aldim ve Turkiye deki sim kartim ile sorunsuz kullandim.
Boshwhere isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009   #3
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
orange hatti tr de kullanilmadigi icin sifresini bilmemeleride dogaldir. burada 5 yada 10 pound versen her yerden cok rahatlikla kirdirabilirsin.. yada arkadasin dedigi gibi orangeyi arayip sifreni isteyebilirsin ama kontratin bitmemis ise vermezler ama kontratin bitmisse sanirim15 pound karsiligi sana sifreni verirler ve onlarin verdigi sifreyi girdigin anda telefonun gsm olur yani tum hatlar ile calisir..
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2009   #4
zelish
Çaylak Üye

Yazılar: 7
orange shopa gitmiştim daha önce şifreyi veremiyoruz demişleridi
birde tr de bir telefoncuda 1 hafta kalmıtı telefon o da orange dan şifre satın aldığını söylemişti ama yinede kıramadı.ben beceremicem bu işi sanırım london da bu ifreyi nerde kırdırabilirim peki ? ama tr de kullanacagım hattım da yok yanımda. ufff yaa..
zelish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2009   #5
Boshwhere
Üye

Yazılar: 77
senin aldigin telefon pay monthly mi yoksa pag mu ?? ayrica ben de three shop da sormustum veremiyoruz demislerdi unlock code u ama hemen eve gidip aradim telefonla almistim bir de telefonla dene istersen . bir de telefonun kilidini kirdirmak icin bazi telefoncular mekanik islem yapiyormus diye biliyorum emin degilim ama garanti kapsamindan cikar telefonun dikkat etmeni tavsiye ederim .
Boshwhere isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2009   #6
ozlem_1987
Üye

Yazılar: 30
Alıntı:
zelish´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
orange shopa gitmiştim daha önce şifreyi veremiyoruz demişleridi
birde tr de bir telefoncuda 1 hafta kalmıtı telefon o da orange dan şifre satın aldığını söylemişti ama yinede kıramadı.ben beceremicem bu işi sanırım london da bu ifreyi nerde kırdırabilirim peki ? ama tr de kullanacagım hattım da yok yanımda. ufff yaa..
zelish dert ettingin seye bak gir bir telefoncuya kirdirmak istiyorum de iki saniye sonra her sey olur internet, bide telefon malzemesinin satildigi yerlere gieresen yaparlar
ozlem_1987 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil