arkadaşlar ingiltereye au pair yada öğrenci olarak gelirken bavula boşuna KOYMAYIN dediğiniz ve
gelince kesinlikle şunlara DİKKAT EDİN dediklerinizi yazarsanız inanıyorum ki gelecek arkadaşlara çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkürler
Konu inci tarafından (03.09.2008 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
Merhaba Inci oncelikle yola cikmadan valizinin kac kg geldigine dikkat et derim.Cunku bir cok hava yolu 20-25 kg limit uyguluyor.Eger fazla gelirse kg basina sekiz pound talep ediliyor.Defalarca odedim ordan biliyorum..Mesela valizine parfum deodorant turu malzemeleri hic koyma derim cunku Turkiyedekinden kat kat uygun sekilde Londradan alabilirsin..
Merhaba Inci oncelikle yola cikmadan valizinin kac kg geldigine dikkat et derim.Cunku bir cok hava yolu 20-25 kg limit uyguluyor.Eger fazla gelirse kg basina sekiz pound talep ediliyor.Defalarca odedim ordan biliyorum..Mesela valizine parfum deodorant turu malzemeleri hic koyma derim cunku Turkiyedekinden kat kat uygun sekilde Londradan alabilirsin..
çok sağol dreamgemisi cevapladığın için ama bi sorum daha olacacak türkiyede havalar güzelde orada hep yağmurlu havayıı tarif ediyorlar... çizme kaban derken zaten bavulda yer klamayacakk diyorum spor ayakkabı ile gelsem (yaklaşık 1 ay içinde) oradan alsam daha iyi olabilir mii??
Evet inci oncelikle londonda hava turkiyedekinden cok farkli mesela sabah mont ve kabanla cikipta bir kac saat sonra gunesten rahatsiz olabiyorsun.Neyse konuyu bagliyacaim yer valizini once kac kg geldigini kontrol edersen ordan hesaplarsin eger londondan bu fazla esyalari alsam dahami karli olur yoksa bunlari goturupte ekstra para odesemmi diyee.Limitte valiz 20 ve 10 dayanina ucaga alabiliyorsun.Biraz alakasiz oldu galba ama idare et umarim anlamissindir )byee