Öneriler İngiltere Forumları için önerisi, söyleycek fikri olan...

Seçenekler Stil
Alt 23.02.2008   #1
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
- Öneriler

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu, forumda olmasını istediğimiz her türlü öneri ve değişiklik için açıldı. İşlevi budur.
"Vay süper fikir" dedirtebilen ya da bir kaç kişinin "Evet ya olsun bu" dediği herşey makul bir süre içinde yapılır uygulanır. Bu konuda bir sınır yok.

Kesinlikle hiçbir zaman olmayacak şeyler:
Madde 1. Ticari firmalar için (Emlakçılar, Acentalar, Turizm fırmaları vb. ) için bir ilanlar bölümü hiçbir zaman açılmayacak. Bu tür ticari kurumların temsilcilerine öneri olarak şunu diyebiliriz: "Bu foruma bulaşmayın"

Madde 2. Şu anda aklıma gelmedi. " Şu da asla olmasın ya" diyen varsa eklesin bu konu altına...

--------------------------------------
Fair Enough.
Ne tür öneriler verebiliriz diyenler için aşağıda bir kaç örnek bulunur sanırım. Ya da bulunabilir. Bulunması lazım normal şartlarda.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #2
caneration
Üye

Yazılar: 78
onemli siteler diye bir baslik olsa fena olmaz diye dusunuyorum
bu baslik altinda vbm nin adresi ne bileyim ingilteredeki Turk konsoloslugunun
daha bir cok site var bu konuda tabi isin icine reklam icerikli siteleride yazan olucaktir bunlari temizlemek zor olabilir ama bence bu sekilde bir bolum olsa herkes bildigi siteleri paylasabilir... forumda cok karsilasiyorum ingilterede suraya buraya nasil gidecegiz diye soruyorlar. bunla ilgilide bir cok site var hepsi bir baslik altinda toplanabilir..

bunun disinda ingiltere resimleri diye bir bolumun olmasini isterdim ama bu cok buyuk bir alan goturecektir(cok gerekli oldugunu dusunmuyorum.. biraz resim hastaligim var ama olsun.)
caneration isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008   #3
Tikky_CHuCKy
Kıdemli Üye

Yazılar: 216
Sitede online olan kişiler için chatroom olabilir kaynaşma olur hem can sıkıntısı azda olsa yitirilir... işini gören kaçıyo çünki
Tikky_CHuCKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008   #4
Tikky_CHuCKy
Kıdemli Üye

Alıntı:
root´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
okey ve batakta koyalım istersen ?
Arkadaşım sadece bir öneri boşunamı bu konu açılmış fikir alış verişi bence fikrim güzel birşey yenilik için beğenmiyorsanda alaycı bir şekilde cevap atman gerekmez yakıştıramadım sana
Alt 15.11.2008   #5
anyway
Çaylak Üye

Yazılar: 23
bencede bi chatroom gibi bişi olsa online arkadaşlar rahatlıkla konuşabilir hiç değilse cevap yazdımı yazıomu die kırkes bakmazlar
ikinci olarak resim konusunu öneren arkadaşa katılıyorum resimler koyabiliriz nerelere gidebiliriz die bi başlık altında gittiğimiz yerlerin resimlerini koyup bilgi verebiliriz.
Bide çok fazla nerde okul bulabilirim vs vs iimi kötümü bu okul die mesajlar var çok fazla konu başlığı açılıyor bence mesela londradaki bütün okulların sitelerini yazıp ordan araştırabilirler nereye gidilceğine karar verebilirler.
Organizasyon die bi başlık altında 1 hafta öncesinden karar verilip nerde buluşabilineceği vs vs yazılbilir.Birçok arkadaş msn adresini verio beni ekle konuşalım nasıl olcak nerde filan die ama eklenmeye kalksa kafa karışıo kim kimdi die buna gerekte kalmaz gelmek isteyen yazabilir.Bunlar benim nacizane fikirlerim
anyway isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008   #6
heather
Üye

Yazılar: 89
Bence chatroom a gerek yok,chatroom forumu oldurur, kimse yazmaz, kaldi ki ingilizceye yogunlasmisken takir takir turkce konusmak yakismaz bize
zaten bir suru chat siteleri var
heather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008   #7
Tikky_CHuCKy
Kıdemli Üye

Alıntı:
heather´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence chatroom a gerek yok,chatroom forumu oldurur, kimse yazmaz, kaldi ki ingilizceye yogunlasmisken takir takir turkce konusmak yakismaz bize
Chatroom gibi bir durumda zate op olan kişi olur bilgi paylaşımı yasak olur yapanı banlar olur biter bilgi paylaşımı forumdan yazılır. bakıyorum sitede 15 online var ama son cevaplara bakıyorum 2 veya 3 tane gerisi 1 hafta önce filan can sıkıntısı oluyor die böle bir öneri sundum zaten tabi yapılır yapılmaz site sahipleri daha iyi bilir bize sadece önermek düşer.....
Alt 16.11.2008   #8
anyway
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Alıntı:
ozaman bixde ingilizce konuşurus why not!
anyway isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2008   #9
Tikky_CHuCKy
Kıdemli Üye

Demokraside çare tükenmez demi
Alt 04.02.2009   #10
wintake
Üye

Yazılar: 49
Thumbs up

Alıntı:

hayy yaşşa

bence haklı zat-ı muhterem. Adı üstünde forum bu. Chat ayrı Forum çok ayrı.

hey Mr. Brown,

1. Siteye sakın dokunma (formatına)
2. Yukarıda ki felsefeni okudum ve daha çok takdir etmeye başladım ( ticari şirketlerin reklamlarının yapılmaması gibi. )
3. Burayı ticari bi kaygı güderek işletmemeniz ayrıca takdir-e şayan
4. Bukadar.
wintake isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil