Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Onemlı uyarı lutfen okuyun..

Seçenekler Stil
Alt 24.07.2009   #1
Alaybey
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Exclamation Onemlı uyarı lutfen okuyun..

Ingiltereye ogrenci yada herhangi bir nedenle gelecek arkadaslar lutfen cok dikkatli olunuz burasi gulluk gulistanlik degil bircok uckagit ve kandirmaca var burada 17 yildir yasiyorum ve bu nedenle siz arkadaslarin bazi tuzaklara dusmemesi icin uyariyorum bunlardan birincisi,
1-Disarida cogu zaman bedava telefon karti adi altinda yani ucuz arama altinda plastik telefon karti dagitiliyor lutfen bunlari alip kullanmayin bunlar bir tuzak cunku aradiginiz numaralar pahali hatlar ve size £50-60 pound a mal olabilir gecen sene buraya ingilizce ogrenmek icin gelen yigenimi uyarmama ragmen benden gizli almis ve benim evdeki telefonu kullanmis ve yaklasik 60 pound odedim sok oldum bunlara cok dikkat edin.
2-hickimse hicbirseyi bedava kimseye vermez yani karsiliklsiz bedava birsey olamaz bunun icin gazete, dergi veya herhangi bir yerde bedava adi altinda cikan ilanlara inanmayin ,kanmayin bunlar dolandiriciliktan ote birsey degildir
3--evden para kazanma altinda gelir vadeden ilanlara kesinlikle para gondermeyin bu da dolandiriciligin baska bir yonu

bu ve buna benzer bircok sey var lutfen dikkat edin o anne babalarinizin zorla kazandigi paralari bu dolandiricilara yedirmeyin hoscakalin diyor herkese basarilar diliyorum ayrica lutfen bu yazdiklarimi arkadas ve dostlarinizla paylasin eger yardima ihtiyac duyarsaniz bana e-mail atabilirsiniz.

SEVGILERLE
HOSCAKALIN.....
Alaybey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2009   #2
bennington
Çaylak Üye

Yazılar: 21
çok teşekkürler,bu bilgiler işime yarayacak...paylaşım için gerçekten çok teşekkürler
bennington isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2009   #3
sef
Üye

Yazılar: 42
çok teşekkürler.
sef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009   #4
cuteboyt
Üye

Yazılar: 31
Alaybey kardes cok sagol, uzun süredir yasadıgınızı soylediginiz icin danısmak istedim. Ben ingiltereye doktoraya geliyorm. Cardif taraflarına banka hesabı actırıcam bir suru banka var hangisi bir ogrencı ıcın en uygunudur. zamanı gelcek ailem turkiyeden misal para gonderecek turkiyedeki bankadan ingilteredeki hesabıma, gun gelecek alısveris yapıcam bu bankadaki kartla, yardımcı olursanız sevinirim kardesim
cuteboyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2009   #5
Naz83
Üye

Yazılar: 57
Çookkk teşekkürler emeğnie sağlık...
Naz83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2009   #6
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
pei sie 1 seyde benden biliyosunuz bazi chat sayfalari var bunlarda chatlesmeye basladiginizdaarkasindan size telefon numaranizi sorarlar tabi bunu sorma maksadi farkli sakin ola ki vermeyin cunku verdiginizde sizin butun bilgilerinize ulasma imkanlari var yada telefon faturalarinizi sisirme durumlari sadece kucuk bir bilgi paylasimi
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2009   #7
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
banka hesabi actiracak arkadas 1 burda en iyi banka hsbc ailen eger ki sana para gonderecekse moneygram i kullan cok daha hesapli hesaptan hesaba havale bile farkli gciyoo onun icin zorlanirsin fazla havale odersin
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil