Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Önemli ^^çalışma izni hakkında^^

Seçenekler Stil
Alt 10.03.2010   #1
merekmerek
Çaylak Üye

Yazılar: 29
Thumbs down Önemli ^^çalışma izni hakkında^^

Merhaba Arkadaşlar bugun arkadaşımın çalştıgı pub da gittiğinde shift leri incelerken kendisine 10 saat yazıldıgını gormus ve manager a gitmiş adamın soledıgı home office den gelen bılgı dogrultusunda bundan sonra haftalık calısma saatının karardan once vıze alanlar dahil 10 saate dusurmusler. uzulerek bıldırırım.artık çalışmal ıznı kesın olarak 10 saattır.
merekmerek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010   #2
ssurucu
Çaylak Üye

Yazılar: 25
slm

Arkadaşlar o uygulama 3 marttan sonra başvuranlar için geçerli değilmiydi??kosolosluğun açıkladığı makalede de öyle yazıyordu.
ssurucu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010   #3
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Yazılar: 213
Alıntı:
merekmerek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar bugun arkadaşımın çalştıgı pub da gittiğinde shift leri incelerken kendisine 10 saat yazıldıgını gormus ve manager a gitmiş adamın soledıgı home office den gelen bılgı dogrultusunda bundan sonra haftalık calısma saatının karardan once vıze alanlar dahil 10 saate dusurmusler. uzulerek bıldırırım.artık çalışmal ıznı kesın olarak 10 saattır.
Hahahaha.... Sen Arkadasini Iyi Taniyormusun ? Jackal Olmadigina Eminsin Yani ?
Yaninda Turk Istemiyor Ondan Oyle Diyordur :P
Bilgekaan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010   #4
Urartu
Üye

Yazılar: 97
Alıntı:
merekmerek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Senin bu mantığınla koskoca ingiltere suç işliyor yani kazanılmış haklara müdahalemi ediyor diyorsun. Bu arkadaşın bende seni korkutmuş dostum. dünyanın hiçbirşeyrinde kazanılmış bir hakkı geri alamazlar. bu senin okul diplomanı yırtıp ben üniversite mezunu değilim demen gibi birşey yırtsanda yaksanda ünivetsiteyi bitirdiğin gerçeğini yok adebiliyormusun hayır anlıyormusun. takılma böyle şeylere birkere adamlar resmi sitelerinde açıklama yaptılar neyin ne olduğunu açıkça belirttiler. ozaman onlara gerek yok senin arkadaşını dinleyelim. boşver dostum sen moralini bozma sen resmi olmayan hiçbirşeye inanma.
Urartu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010   #5
copcopyener
Kıdemli Üye

Yazılar: 146
ben de calisiyorum hatta calistigim sirket cok kati boyle seylerde ama dusen saat falan yok relax!!!
copcopyener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010   #6
doan
Üye

Yazılar: 32
Alıntı:
copcopyener´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de calisiyorum hatta calistigim sirket cok kati boyle seylerde ama dusen saat falan yok relax!!!
relax tabi ya . ben de 3 marrttan önce başvuru sadece bunun için yolladım.
20 saat olsun diye.
ama benim anlamadığım vizelerde kaç saate kadar çalışabilir yazmıyo.
adam işe alırken de bizim 20 saat çalışma iznimiz var demekle olmaz.
bakalım benim vize (verirlerse eğer) örnek olcak. 26 Şubat ta yolladım, uzatmak için, bekliyoz sonucu.

Selamlar
doan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil