merhaba herkeze arkadaslar ingilterede dil kursuna yazilmistim ve kursa bazi sorunlardan dolayi gidemedigim icin kaydim silnmis sizce ne yapabilirim tekrar herhangi bir okula kayit yaptirabilirmiyim yoksa home office beni turkiyeye geri mi gonderir yardim edin lutfen gercekten yardimlariniza ihtiyacim var
öncelikle hangi okuldaydın ve kaydın neden silindi? Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer okul isterse seni home office şikayet edebilir. seninde acil bir şekilde başka okula kaydolman gerekebilir.
merhaba neden su 1 esim hastaydi bir kac hafatdan beri ondan onu birakipta okula gidemedim 2 calismam lazimdi yasayabilmem icin burda 3 okulla konustugumda her ay okuldan izin alirsan 2 gunluk veya 3 gunluk ve gelebildigin kadar gelirsen kaydimin silinmiycegini soylemislerdi ve her hafta arayip sordum hala okula kayitli olup olmadigimi okulda hala kayitli oldugumu ve endilsenmemi soylediler en son okulu gecen ayin 29unda aradim ve hala kaydimin oldunu soylediler yine fakat bu ayin 11 inde okula gittigimde ise dedikleri cevap benim kaydimin gecen ayin 25inde silindigini soylediler fakat eger benim kaydim silindiyse neden bana onceden bildirmediler? veya benim kaydim ayin 25inde silindiyse ve ben ayin 29unda okulu aradigimda neden bana hala kayitlisin okula dediler sizce adam bu yalan degil mi? okulum uk school of english bu arada eger okul home office sikayet ettiyse home office bana yazmadan veya polis gondermeden once baska bir okula kaydolmalimiyim sizce yardiminiz icin tesekkurler adam smith cevabinizi bekliyorum.