Öncelikle herkese selamlar.
Arkadaşlar, ingiltere'de öğrenci vizesini uzatmak için ne yapmak gerekiyor ve en fazla ne kadar süreyle uzatabiliriz ? Teşekkürler...
BEN İNGİLTEREDEN UZATILABİLİYOR DİYE ÖĞRENMİŞTİM ONUN İÇİN SORDUM BİLGİSİ OLANLARA. YİNE AYNI ŞEKİLDE TÜRKİYE'DE YAPILAN HAZIRLANAN EVRAKLARIN TAMAMI TEKRAR MI HAZIRNALACAK AYNI ŞEKİLDE
kardeşim altı aydır ingilterede, işleri yolunda gitti ve 6 ay daha kalmaya karar verdi. Vize işlemlerinide ordan halletti. Bir kaç evrak istedi, sponsor mektubu hesap dökümleri falan. Aps ile yoladık. Evraklarını teslim etti, zaten orada bulunduğu sürede bir problem çıkmayıncada problemsiz uzuyormuş vize. Bir iki güne kadar alıcak sanırım yanıt..
sevgili arkadasim 6 ay ve daha az ogrenci vizen varsa hicbir sekilde burdan (ingiltereden) uzatamazsin. bu demek oluyor ki ingilterede calisma izni olmayan hicbir ogrenci (bunlara aupairlarda dahil) buradan uzatamiyor. eger 6 aydan daha fazla vizen varsa yapman gerekenler basit. okulunun yada okul degistirmek istiyosan yeni kayit olacagin okulun resepsiyonuna gisyosun durumunu soyluyosun onlar sana yardimci oluyolar. sen sadece parayi oduyosun olay bu. ne kadar vize uzatacagina gelince dil okuluna giderek ingilterede en fazla 2 sene kalabilirsin. genel bir soru sormussun genel cevap verdim !!!!!!
Mrb, benim 8 aylık uk vizem var 2 ay sora vizem bitecek, vizemi uk den uzatınca yine 6 ay kuralı geçerli mi çalışma izni almam için yoksa süre önemli değil mi artık? Birde vize başvurumu en erken vizem bitmeden kaç ay önce yapabiliyorum_?_ Tskler..